Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Chateau St. Gerlach luchtfoto
Home
Reisaanbod
Riviercruises
Zomercruise zuidelijke Nederlanden

Luxe experiences
inbegrepen

riviercruises

Cruise door de zuidelijke Nederlanden in luxe en grandeur

Ervaar Nederland & België op geheel nieuwe wijze!

Luxe experiences inbegrepen
Meest luxe schip in Europa
Voormalige Crystal Mahler
In- en ontscheping in Amsterdam
Volgend vertrek
15-07-2024
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Amsterdam
Schip
HS Advance *****+
Destin
Vanaf 2.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Vaarschema Excursies Riviercruiseschip Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Heerlijke zomercruise

Welkom aan boord voor een prachtige zomercruise door de zuidelijke Nederlanden!  De Advance maakt deel uit van een serie van vier ultra-luxe suiteschepen. Met oog voor klasse en detail is alles met zorg gekozen. Als een statige zwaan beroert ze het water. Wandelend op de boulevard valt de Advance van verre op. Uw cruise begint en eindigt in Amsterdam.

Na de inscheping aan boord zetten we de cruise voort door Nederland. Een uniek totaalarrangement maakt deze cruise tot een ongeëvenaarde ervaring, omdat diverse bijzondere experiences bij de reis zijn inbegrepen. Proef heerlijke vis tijdens een exclusieve visproeverij in Yerseke, geniet van een bijzondere lunch in Château Sint Gerlach en ontdek de weelde van een exclusieve kaviaarproeverij aan boord van de Advance. Ontdek tijdens de reis pittoreske plaatsen zoals het sfeervolle Veere. Verken het bruisende Antwerpen aan de Schelde en geniet van de historische pracht van Gent. Kortom, laat u betoveren door de charme van de zuidelijke Nederlanden! Gaat u mee op deze heerlijke zomercruise vol luxe en culinaire hoogtepunten?

Advance - Zonnedek (6)
Welkom aan boord van de Advance!
Oester
Oesterproeverij in Yerseke
Kokkelschip Yerseke
Yerseke
Veere
Veere
fotos_18_amadeus_diamond_chef_lightbox
Geniet van verfijnde gerechten
Gent
Gent
Antwerpen 1
Antwerpen
Victor Mids
Victor Mids
Chateau St. Gerlach luchtfoto
Château Sint Gerlach
Cenakelkerk Heilige Landstichting
Cenakelkerk
Veeg naar links

Deze cruise is geheel gereserveerd voor gasten van Friendship Cruises
• Nederlandse boordtaal
• In- en ontscheping in Amsterdam
• Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleaders
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Deze cruise met suiteschip Advance biedt een breed scala aan unieke ervaringen, zowel aan boord als aan wal. Een bijzonder en nieuw concept!
Stap aan boord van deze heerlijke zomercruise met suiteschip Advance en ontdek een wereld van unieke inbegrepen experiences. Elke stop biedt een nieuwe mogelijkheid om te genieten van het beste dat deze bestemmingen te bieden hebben.

 • Hart van de oestercultuur in Yerseke incl. rondleiding visgroothandel, boottocht en lunch;
 • Optreden van illusionist en mentalist Victor Mids, bekend van het boek en televisieprogramma Mindf*ck;
 • Verfijnde kaviaarproeverij aan boord van de Advance;
 • Rondleiding in de St. Pauluskerk inclusief orgeldemo;
 • Château Sint Gerlach incl. 3-gangenlunch in Les Salons met bijpassende wijnen;
 • Concert in Nijmegen - speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers.

Vaarschema

Uw route in beeld

Zomercruise door de zuidelijke Nederlanden

Dag 1 - Amsterdam - Wemeldinge

Uw prachtige cruise begint in Amsterdam. De inscheping staat gepland om ca. 15.30 uur. U reist op eigen gelegenheid of per taxiservice naar de kade in Amsterdam. De Advance gooit om 17.00 uur haar trossen los en vaart richting Wemeldinge. Aan boord wordt u welkom geheten met een welkomstdiner, een goed begin van uw cruise!

©Amsterdam_Gracht_LU234786994_Ret

Dag 2 - Wemeldinge - Veere

Vandaag wacht u een dag vol culinaire en culturele ervaringen. Tijdens het ontbijt arriveren we in Wemeldinge. Hier gaan we van boord voor een bijzonder smaakvolle excursie en maken we kennis met het hart van de oestercultuur. Wij nemen u mee naar Yerseke, gelegen aan de Oosterschelde. Hier brengt u een bezoek aan een visgroothandel waar dagelijks een assortiment van vis, schelp- en schaaldieren van over de heel wereld wordt ingekocht. Vervolgens stappen we aan boord van een authentiek kokkelschip. Na deze ontdekkingstocht kunt u heerlijk ontspannen tijdens een lunch in een lokaal restaurant, direct aan de Oosterschelde. De beleving van de zee, het zien van het productieproces en het daadwerkelijk proeven van al het moois uit de zee, maakt deze dag tot een unieke beleving. In de namiddag zet uw hotelschip koers richting Veere, waar u laat in de avond aankomt. 
Inbegrepen: Experience Hart van de oestercultuur in Yerseke incl. rondleiding visgroothandel, boottocht en lunch.*

* Voor deze experience is een goede mobiliteit noodzakelijk 

Kokkelschip Yerseke

Dag 3 - Veere - Terneuzen

Deze morgen nodigen wij u graag uit om de prachtige stad Veere te ontdekken. De rijke geschiedenis van Veere blijkt uit de vele bezienswaardigheden in dit kleine stadje. Zo stamt de grote kerk in Veere uit 1384 en werd het destijds gebruikt als hospitaal door de soldaten van Napoleon. Daarnaast straalt het stadhuis ook pracht en praal uit door het klokkenspel welk dateert van het einde van de 16de eeuw. Tijdens de lunch vaart uw hotelschip richting Terneuzen waar Victor Mids, meester in illusionisme en mentalisme, een betoverende show aan boord presenteert. Laat u meevoeren door zijn unieke mix van adembenemende illusies en interactieve elementen en geniet van een magische ervaring aan boord van de Advance. 
Morgenexcursie stadswandeling Veere € 20,- p.p.

Inbegrepen: Experience optreden van illusionist en mentalist Victor Mids, bekend van het boek en televisieprogramma Mindf*ck.

Veere, shutterstock_1908058744

Dag 4 - Terneuzen - Gent - Antwerpen

Vroeg in de morgen komt uw hotelschip aan in Gent waar u de gelegenheid heeft om mee te gaan op een prachtige excursie door de stad. Ontdek het gezellige en levendige Gent tijdens een stadswandeling. Of verken Gent op eigen gelegenheid door een bezoek te brengen aan het stadsmuseum, waar het boeiende verhaal van Gent van de middeleeuwen tot heden tot leven komt dankzij een indrukwekkende verzameling historische stukken. Ook een bezoek aan de Graslei, één van de meest pittoreske en charmante locaties in Gent, is meer dan de moeite waard. Na de lunch zet uw hotelschip koers naar Antwerpen, waar we 's avonds laat aanmeren. In de middag nodigen we u uit voor een exclusieve kaviaarproeverij, omringd door de luxe en sfeer van de Advance. Geniet van een selectie van de fijnste kaviaarsoorten, vergezeld met een sprankelend glas champagne. Een moment van pure verwennerij te midden van de pracht en praal van deze exclusieve gelegenheid.
Morgenexcursie stadswandeling Gent € 25,- p.p.
Individuele excursietip: Bezoek aan het stadsmuseum in Gent
Inbegrepen: Experience verfijnde kaviaarproeverij aan boord van de Advance.

Gent 2

Dag 5 - Antwerpen - Lanaye - Maastricht

Graag nodigen wij u vandaag uit voor een bijzondere rondleiding in de St. Paulus kerk in Antwerpen. Deze kerk met haar schitterende interieur is een bezoek meer dan waard. U vindt hier o.a. schilderijen van Jordaens, Rubens en Van Dyck. De tour eindigt met een orgeldemo, een mooie muzikale afsluiting van uw bezoek. In de middag geniet u van vrije tijd in Antwerpen. Tijdens het diner zet uw hotelschip koers naar Maastricht, waar u de volgende morgen aanmeert. 
Inbegrepen: Experience rondleiding in de St. Pauluskerk inclusief orgeldemo

Antwerpen 1

Dag 6 - Maastricht - Cuijk

Vanmorgen vroeg tijdens het ontbijt arriveren we in Maastricht. Op zo'n 10 minuten rijden van Maastricht ligt Chateau St. Gerlach, een oorspronkelijk twaalfde-eeuws klooster dat volledig is getransformeerd tot kasteelachtig landhuis. Op deze sprookjesachtige locatie wordt exclusief voor ons gezelschap een voortreffelijke lunch geserveerd met uitzicht op de weelderige tuinen en het betoverende landschap. Geniet van verfijnde gerechten in de unieke ambiance van Les Salons waar nostalgie naadloos samensmelt met eigentijdse culinaire creaties. Aan het einde van de avond gooit de kapitein de trossen los en varen we van Maastricht naar Cuijk.  
Inbegrepen: Experience Château Sint Gerlach incl. 3-gangenlunch in Les Salons met bijpassende wijnen 

Chateau St. Gerlach luchtfoto

Dag 7 - Cuijk - Nijmegen

Deze morgen geniet u van een ontspannen vaarochtend van Maastricht naar Cuijk. Hier maken we een korte stop voor de ontscheping. We reizen per touringcar naar Nijmegen, hier kunt u op eigen gelegenheid de stad ontdekken. Of gaat u liever mee met de excursie waarbij u de Zevenheuvelenroute ontdekt per bus? De route voert u door de Ooijpolder, langs Berg- en Dal en over de Zevenheuvelenweg naar 'De diamant tussen de Heuvels', Groesbeek. Onderweg maken we nog een stop voor een kopje koffie met wat lekkers. Uw hotelschip vaart ondertussen van Cuijk naar Nijmegen.  

Aan het einde van de excursie, of na de individuele ontdekking in Nijmegen, brengen wij u per touringcar naar de Cenakelkerk, Heilig Landstichting. Het wit gepleisterde, oriëntaals aandoend gebouw steekt met zijn grote koepel en twee torens boven de bomen uit. Hier wacht u een muzikale verrassing met medewerking van talentvolle musici, speciaal georganiseerd voor passagiers van Friendship Cruises! 's Avonds geniet u van een heerlijk diner aan boord. Net na middernacht gaan de trossen los voor het laatste vaartraject deze reis van Nijmegen naar Amsterdam. Aankomst de volgende ochtend.  
Middagexcursie bustour Zevenheuvelenroute incl. koffiestop € 60,- p.p.
Inbegrepen: Privé concert in de Cenakelkerk, Heilig Landstichting, speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers 

Mergelland+route+Maastricht-min

Dag 8 - Nijmegen - Amsterdam

Het is alweer de laatste dag van uw zomercruise door Nederland en België. Deze morgen vindt de ontscheping plaats na het ontbijt om ca. 9.30 uur in Amsterdam.  U neemt afscheid van de Advance en haar bemanning. Vanaf de kade in Amsterdam keert u met eigen vervoer of per taxiservice huiswaarts. We hopen dat u heeft genoten van een prachtige cruise!

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom. 

Riviercruise Nederland en Belgie Amsterdam
Toon meer
Toon minder

Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Friendship Cruises biedt u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

Uniek aan deze reis is dat verschillende bijzondere experiences zijn inbegrepen, zoals vermeld in het dagprogramma. Naast deze experiences heeft u ook de mogelijkheid om de onderstaande excursies apart te reserveren. Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de mogelijkheid om de excursies te reserveren, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.  

* Inhoud excursies onder voorbehoud. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.

Inbegrepen experiences:

 • Hart van de oestercultuur in Yerseke incl. rondleiding visgroothandel, boottocht en lunch;
 • Optreden van illusionist en mentalist Victor Mids, bekend van het boek en televisieprogramma Mindf*ck;
 • Verfijnde kaviaarproeverij aan boord van de Advance;
 • Rondleiding in de St. Pauluskerk inclusief orgeldemo;
 • Château Sint Gerlach incl. 3-gangenlunch in Les Salons met bijpassende wijnen;
 • Concert in Nijmegen - speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers.

Morgenexcursie stadswandeling Veere
Welkom in Veere, een schilderachtig stadje gelegen aan de oevers van het Veerse Meer in Zeeland. Een stadswandeling door deze stad voert u mee door smalle geplaveide straatjes omzoomd door charmante 16e-eeuwse huizen, langs de imposante Grote Kerk en de statige Campveerse Toren die de haven domineert. Vergeet niet het Stadhuis te bewonderen, een architectonisch juweeltje met zijn elegante gevel. 
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 4

Morgenexcursie stadswandeling Gent
Breng een bezoek aan Gent, een van de meest aantrekkelijke steden van België met veel erfgoederen en middeleeuwse gebouwen. U bewondert het fort Gravensteen, dat in de 12e eeuw is gebouwd door de graaf van Vlaanderen nadat hij terugkeerde van zijn kruistochten. Nu is Gravensteen een van Europa’s grootste kastelen met een gracht eromheen. Tijdens de excursie wandelt u ook door het mooie stadscentrum langs onder meer de middeleeuwse klokkentoren met 54 klokken.  In het centrum van Gent op het Sint-Baafsplein vindt u de Sint-Baafskathedraal, een prachtig bouwwerk waar u niet zomaar aan voorbij wandelt.  Indien de tijd het toelaat kunt u even op eigen gelegenheid de kerk van binnen bezichtigen. In deze kerk vindt u een aantal indrukwekkende kunststukken, waaronder het barokke hoogaltaar van wit, zwart en rood geflambeerd marmer, een topwerk van Rubens, de ‘Calvary Triptych’, tombes van de Gentse bisschoppen en het wereldberoemde Lam Gods geschilderd door Hubert and Jan van Eyck.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige gids.
Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie bustour Zevenheuvelenroute incl. koffiestop
Een afwisselende bustour per Comfort Class touringcar vanaf Nijmegen. De tocht voert u door de Ooijpolder, een prachtig gebied in de uiterwaarden van de Waal. Via Beek-Ubbergen reizen we naar Berg en Dal. De grote hoogteverschillen, vandaar de naam Berg en Dal, zorgen voor mooie vergezichten. Over de Zevenheuvelenweg, bekend van de Nijmeegse Vierdaagse, richting Groesbeek, hét wijndorp van Nederland. Onderweg maken we nog een stop voor een kopje koffie met wat lekkers.
Excursieprijs: € 60,- p.p.
Inclusief: vervoer per Comfort Class touringcar, tour o.l.v. een deskundige lokale gids en koffie/thee met wat lekkers.
Zwaarte excursie: 2

Zwaarte excursies
Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven over de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of de cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u in het dag-tot-dag-programma terug onder de beschrijving van de excursie.
1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie is een lange stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.

De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

Lees meer
Lees minder

Suiteschip Advance

Welkom aan boord van Europa's meest luxe hotelschip. De Advance maakt deel uit van een serie van vier ultra-luxe suiteschepen. Getalenteerde ontwerpers hebben een iconisch varend hotel ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard bij de selectie van de materialen, de designs en de meubilering. Met oog voor klasse en detail is alles met zorg gekozen. De inrichting is zeer smaakvol en ingetogen chique. Wandelend op de boulevard valt de Advance van verre op. Als een statige zwaan beroert ze het water.

Transcend Advance - Hoorn
HS Advance
HS Advance
Royale entree
HS Advance
Sfeervolle salon
HS Advance
Sfeervolle salon
HS Advance
Luxe Restaurant
HS Advance
Bistro
Advance - Suite (1)
Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
HS Advance
Zitgedeelte Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
Advance_Large-stateroom
Riverside/Seahorse Suite (24 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Riverside-/Seahorsedek
HS Advance
Symphony/Melody Suite (18 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Riverside-/Seahorsedek
HS Advance
Zonnedek
HS Advance
Zonnedek
HS Advance
Binnenzwembad
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse Zomercruise door de zuidelijke Nederlanden
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
15 juli 2024
v.a. 2.998,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 798,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 1.298,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 2.998,- p.p.

Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik  (18 m²), Seahorsedek € 1.198,- 
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 1.498,- 
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 2.298,- 
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 2.798,- 

 • 8-daagse cruise aan boord van 5-sterren superior suiteschip Advance.
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
 • Volpension verzorging aan boord.
  • Culinair dineren in het Waterside restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch en diner);
  • Welkomstfles mousserende wijn in alle suites;
  • Lokale bieren en regionale wijnen, frisdranken en sappen in de minibar;
  • Onbeperkt alcoholvrije dranken, lokale wijnen en (tap)bieren bij de maaltijden;
  • Onbeperkt sappen, frisdranken en water;
  • Onbeperkt koffie en thee, inclusief koffie- en theespecialiteiten;
  • Welkomstcocktail;
  • Welkomstdiner;
  • Afscheidsdiner.
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
 • Diverse bijzondere experiences 
  • Hart van de oestercultuur in Yerseke incl. rondleiding visgroothandel, boottocht en lunch;
  • Optreden van illusionist en mentalist Victor Mids, bekend van het boek en televisieprogramma Mindf*ck;
  • Verfijnde kaviaarproeverij aan boord van de Advance;
  • Rondleiding in de St. Pauluskerk inclusief orgeldemo;
  • Château Sint Gerlach incl. 3-gangenlunch in Le Salon met bijpassende wijnen;
  • Concert in Nijmegen - speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers.
 • Gratis wifi aan boord.
 • Muziek door boordmusicus in de lounge.
 • Alle haven- en lokale belastingen.

• Toeslagen voor andere type accommodaties.
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren). 
• Taxiservice (bij boeking te reserveren). 
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Overige drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.
• Fooien (voor de Advance geldt een richtlijn van € 12,- per persoon per dag)

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement en cruiseleaders bedraagt ca. 90 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. 

Reissom
8-daagse Zomercruise door de zuidelijke Nederlanden
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
15 juli 2024
v.a. 2.998,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 798,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 1.298,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 2.998,- p.p.

Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik  (18 m²), Seahorsedek € 1.198,- 
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 1.498,- 
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 2.298,- 
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 2.798,- 

Inbegrepen
 • 8-daagse cruise aan boord van 5-sterren superior suiteschip Advance.
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
 • Volpension verzorging aan boord.
  • Culinair dineren in het Waterside restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch en diner);
  • Welkomstfles mousserende wijn in alle suites;
  • Lokale bieren en regionale wijnen, frisdranken en sappen in de minibar;
  • Onbeperkt alcoholvrije dranken, lokale wijnen en (tap)bieren bij de maaltijden;
  • Onbeperkt sappen, frisdranken en water;
  • Onbeperkt koffie en thee, inclusief koffie- en theespecialiteiten;
  • Welkomstcocktail;
  • Welkomstdiner;
  • Afscheidsdiner.
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
 • Diverse bijzondere experiences 
  • Hart van de oestercultuur in Yerseke incl. rondleiding visgroothandel, boottocht en lunch;
  • Optreden van illusionist en mentalist Victor Mids, bekend van het boek en televisieprogramma Mindf*ck;
  • Verfijnde kaviaarproeverij aan boord van de Advance;
  • Rondleiding in de St. Pauluskerk inclusief orgeldemo;
  • Château Sint Gerlach incl. 3-gangenlunch in Le Salon met bijpassende wijnen;
  • Concert in Nijmegen - speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers.
 • Gratis wifi aan boord.
 • Muziek door boordmusicus in de lounge.
 • Alle haven- en lokale belastingen.
Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties.
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren). 
• Taxiservice (bij boeking te reserveren). 
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Overige drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.
• Fooien (voor de Advance geldt een richtlijn van € 12,- per persoon per dag)

Voorwaarden

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement en cruiseleaders bedraagt ca. 90 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
 • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
 • 5-sterren luxe hotelschepen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe riviercruises