Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
New York, MET shutterstock_637601794
Home
Reisaanbod
Muziekreizen
Afscheidsconcert Jaap van Zweden

Bezoek drie concertlocaties in New York

muziekreizen

Afscheidsconcert Jaap van Zweden in New York

Beleef het allerlaatste concert van Jaap van Zweden als chef van de New York Philharmonic

Unieke kans
Concert
Opera
Wereldniveau
Volgend vertrek
--
Reisduur
7 dagen
Vertrekpunt
Schiphol
Reisleider
Leendert Booyens
Vliegtuig
KLM
Destin
Vanaf 3.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Muziekprogramma Programma en excursies Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een monumentale symfonie en een sprookjesopera

Vanwege de grote interesse kunt u nu boeken voor groep 2.

Apentrots waren we toen Jaap van Zweden in 2018 aangesteld werd als music director van het New York Philharmonic. En terecht, met zijn benoeming stapte hij in een indrukwekkende traditie met voorgangers als Gustav Mahler en Leonard Bernstein. Na zes succesvolle jaren neemt Jaap van Zweden in juni 2024 afscheid van zijn New Yorkse-orkest en u kunt daar bij zijn! Voor zijn afscheidsconcert heeft Jaap van Zweden voor Mahlers dóór en dóór indringende Tweede symfonie gekozen, een monumentaal werk met een grootse bezetting inclusief solisten en koor. Dit allerlaatste concert vindt in de onlangs volledig vernieuwde David Geffen Hall plaats. Bij een verblijf in New York hoort uiteraard ook een bezoek aan de befaamde Metropolitan Opera waar u Puccini’s laatste opera Turandot kunt beleven. Indien gewenst kunt u ook opera Orfeo ed Euridice bijwonen in The Metropolitan Opera. Overdag zult u New York ter land, ter zee en in de ‘lucht’ gaan beleven. U bezoekt o.a. Central Park, ervaart de schatten van het Metropolitan Museum of Art en maakt een minicruise naar Ellis Island, waar het nieuwe Amerikaanse bestaan voor veel emigranten begon, en het Vrijheidsbeeld. Tevens kunt u New York vanaf het verhoogde park over de oude ‘Highline’-spoorbanen bewonderen, met een indrukwekkend zicht op Hudson Yards.

Brooklyn Bridge New York-1
Brooklyn Bridge
New York, high line shutterstock_315759965
High Line
shutterstock_715309846
9/11 memorial
Skyline New York-1
Skyline New York
Hornblower_Bateaux New York-2
New York
New York
Vrijheidsbeeld
New York Indian Summer
Central Park
New York 4
New York
shutterstock_458911882
New York
shutterstock_235760425
New York
shutterstock_420829189
New York
New York, 911 shutterstock_1353079184
9/11 memorial
Veeg naar links

Muziekprogramma

 • 5 juni: opera Orfeo ed Euridice - optioneel
 • 7 juni: opera Turandot (Puccini) - inbegrepen
 • 8 juni: afscheidsconcert Jaap van Zweden - inbegrepen

Foto Jaap van Zweden © Zach Mahone
Foto Tosca © Ennevi

Het muziekprogramma wordt nader beschreven onder de afbeeldingen. 

Woensdag 5 juni, opera Orfeo ed Euridice

The Metropolitan Opera (20:00 uur)

Dirigent
Christian Curnyn

Regie
Mark Morris

Uitvoerenden
Anthony Roth Costanzo, Ying Fang, Elena Villalón, e.a.

Deze opera van Christoph Willibald Gluck vertelt de mythe van Orfeo en Euridice. Een van de bekendste mythische liefdesgeschiedenissen uit de wereldliteratuur vertelt het verhaal van Orfeo, die zijn geliefde Euridice probeert terug te halen uit de onderwereld. Als Orfeo op zijn lier speelt en zingt raakt iedereen in de onderwereld zo ontroert dat Euridice weer herenigd mag worden met haar echtgenoot. Orfeo moet voor zijn geliefde uitlopen en niet achterom kijken totdat ze het zonlicht hebben bereikt. Helaas kijkt Orfeo toch achterom om zeker te zijn dat Euridice hem nog volgt. De afspraak wordt verbroken en de geliefdes worden niet herenigd.

Prijs: € 288,-

Vrijdag 7 juni, opera Turandot (Puccini)

Metropolitan Opera (20:00 uur)

Dirigent
Marco Armiliato

Regie
Franco Zeffirelli

Uitvoerenden
Elena Pankratova, SeokJong Baek, Olga Kulchynska, Soloman Howard, e.a.
Metropolitan Opera Orchestra
Metropolitan Opera Chorus

Tijdens het sprookje Turandot dat zich afspeelt in Beijing in de tijd der fabelen, zult u in de betoverende enscenering van Franco Zeffirelli zeker geen moeite hebben om ‘Nessun dorma’ op te volgen. Misschien voelt u de rillingen van ‘d’amore e speranza’ waar de onbekende prins over zingt om de ijskoude Turnadot voor zich te winnen en haar de warmte van de liefde te laten voelen.

© Ennevi

Turandot Foto Ennevi 3

Zaterdag 8 juni, afscheidsconcert Jaap van Zweden

Wu Tsai Theater, David Geffen Hall (20:00 uur)

Dirigent
Jaap van Zweden

Uitvoerenden
Hanna Elisabeth Müller – sopraan
Ekaterina Gubanova – mezzosopraan
New York Philharmonic Chorus 
New York Philharmonic

Muziek
Gustav Mahler:             Symfonie nr. 2 ‘Auferstehung’

Voor zijn laatste concert als muziekdirecteur van de New York Philharmonic pakt Jaap van Zweden flink uit: met twee solisten, een koor en een heel groot orkest speelt hij de kolossale wederopstandingssymfonie van Mahler. In deze symfonie neemt Mahler de luisteraar mee in zijn worstelingen over het bestaan, het geloof en het hiernamaals. Hij begint met een treurmars, waarmee meteen de toon is gezet. Het tweede deel is lichter in toon, maar ook hier is de duistere sfeer nooit ver weg. Deel drie is een scherzo en zo vaak als bij Mahler is het zeer ironisch. In het vierde deel klinkt ‘Urlicht’ een lied uit Des Knaben Wunderhorn. Dit aangrijpende lied gaat over de mens in nood en hoe hij verlossing in de hemel kan vinden. Het vijfde deel barst naar deze hemelse klanken los en we wanen ons in de hel. Langzaamaan wordt de muziek rustiger. Het moment als het koor met ‘auferstehen’ inzet, is ronduit magisch. De symfonie eindigt triomfantelijk met de geruststellende overtuiging: ‘Sterben werd’ ich, um zu leben.’ 

jvz7_NYPHIL

Programma en excursies

Dag 1 - Aankomst in New York

U vliegt per directe KLM vlucht naar New York. Bij aankomst volgt de transfer per comfortabele touringcar naar het hotel, centraal gelegen in New York. Vanavond geniet u van een voortreffelijk welkomstdiner in een restaurant dichtbij uw hotel.

shutterstock_118357066 (2)

Dag 2 - De Highline en Hudson Yards

Na het ontbijt wordt u door uw Nederlandssprekende gids opgehaald voor een bijzondere wandeling over de Highline inclusief de Hudson Yards. De Highline is een wereldwijd icoon en betreft de oude spoorlijn in New York welke is omgetoverd tot een uniek stadspark. U bewandelt dit bijzondere 'park op hoogte' en ziet onder andere ook het architectonisch hoogstaande gebouwcomplex Hudson Yards. Het stadspark Highline is wereldwijd bekend en dient tevens ook als inspiratie in Rotterdam, waar eveneens de oude spoorlijn de komende jaren wordt getransformeerd tot 'groene zone'. Aan het eind van de middag verzorgt uw reisleider de eerste muziektoelichting, gevolgd door een gezamenlijk diner. Indien bijgeboekt vertrekt u samen naar The Metropolitan Opera voor Orfeo ed Euridice.

New York, high line shutterstock_315759965

Dag 3 - Geschiedenis van New York

Vandaag zult u New York City op een compleet andere manier beleven. Tijdens een minicruise zult u naar het Vrijheidsbeeld en Ellis Island worden gebracht. U wandelt over het terrein van ‘Lady Liberty’ en ziet de stad New York vanuit een ander perspectief. Op Ellis Island leert u alles over de miljoenen mensen die hier tussen 1892 en 1954 arriveerden in de hoop om hun Amerikaanse droom te verwezenlijken. Op de terugweg naar uw hotel wandelt u door het Financial District en 9/11 Memorial. Na afloop geniet u gezamenlijk van een voortreffelijke lunch en keert u met de metro terug naar uw hotel. 

New York 47. Vrijheidsbeeld

Dag 4 - Central Park en Metropolitan Museum of Art en opera Turandot

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider de volgende muziektoelichting op opera Turandot. Hierna ontdekt u onder leiding van een deskundige gids Central Park en toont u tijdens een wandeling niet alleen de bekende, maar ook de minder bekende plekjes van het beroemde park. U komt onder andere langs de Wollman Rink, Bethesda-fontein, de watervallen en de Central Park Mall. Hierna bezoekt u de Metropolitan Museum of Art. Het grootste kunstmuseum van Amerika heeft veel te bieden. De permanente collectie van het museum bevat werken van de klassieke oudheid en het oude Egypte, en ook schilderijen, sculpturen van vrijwel alle Europeese meesters en een uitgebreid aanbod van Amerikaanse en moderne kunst. U kunt op eigen gelegenheid rustig rondkijken. Vanavond geniet u gezamenlijk van een voortreffelijk diner in deze wereldstad alvorens u vertrekt naar de Metropolitan Opera.

New York, MET shutterstock_637601794

Dag 5 - Afscheidsconcert van Jaap van Zweden

Na een voortreffelijk ontbijtbuffet in uw centraal gelegen hotel verzorgt uw reisleider de laatste muziektoelichting van deze reis. U heeft vandaag voldoende vrije tijd om New York op eigen gelegenheid te ontdekken. Wandel bijvoorbeeld een stukje langs de rivier en over de beroemde Brooklyn Bridge. Als u van moderne kunst houdt, dan zijn het Guggenheim Museum, met werken van Mondriaan en Kandinsky, of het Museum of Modern Art zeker aanraders. Hannick stelt gedurende uw reis een OV Metrokaart ter beschikking om New York verder te ontdekken. Vanavond wordt u een voortreffelijk diner in de omgeving van de David Geffen Hall geserveerd waarna u het bijzondere concert ter afsluiting van uw reis beleeft.  

New York, high line shutterstock_315759965

Dag 6 - De laatste momenten in New York

Vanmorgen checkt u rustig uit bij het hotel. U kunt nog de laatste indrukken op doen van New York voordat u gezamenlijk in een lokaal restaurant luncht. Hierna wordt u per comfortabele touringcar naar het vliegveld gebracht.

shutterstock_388635820

Dag 7 - Aankomst in Nederland

In de ochtend komt u aan op Amsterdam Schiphol Airport.

Programmawijzigingen voorbehouden.

New York, Central Park shutterstock_519864985
Toon meer
Toon minder

Reisinformatie

Uw hotel

Hotel Edison ****
Al sinds 1930 bestaat het Hotel Edison, gelegen in Manhattan. Het ligt op een ideale locatie aan Times Square. Elke kamer beschikt over een flatscreen-tv en airconditioning. Het Rockefeller Centre vindt u op 800 meter lopen en de Empire State Building op 1,6 kilometer. 

Hotel Edison exterieur
Ingang
Hotel Edision exterieur met restaurant
Ingang hotel en restaurant
Hotel Edison Times Square Terrace View
Uitzicht vanaf het terras
Hotel Edison Friedmans
Friedmans in Hotel Edison
Hotel Edison 1 King Bed
Signature room met Kingsize bed
Sheraton New York Times Square Hudson Market
Hudson Market
Veeg naar links

Uw reisleider

Fagottist voor orkest- en kamermuziek
Leendert Booyens

"Als orkest- en kamermusicus heb ik door de jaren heen vele concertreizen gemaakt in binnen- en buitenland. Sinds enkele jaren heb ik het voorrecht om mijn liefde voor muziek, mensen en reizen te mogen combineren in de hoedanigheid van reisleider bij Hannick. Verrassing, harmonie, humor en gezelligheid zijn hierbij dé sleutelwoorden om samen met u van iedere reis een onvergetelijke ontdekkingsreis te maken."

Hannick-reisleider Leendert Booyens

Vervoer

Directe vluchten met KLM
04-06-2024, Amsterdam – New York John F. Kennedy, 13:25 tot 15:25 uur, KL641
09-06-2024, New York John F. Kennedy – Amsterdam, 17:35 tot 10-06-2024 om 06:50 uur, KL642
Schemawijzigingen voorbehouden

Vanaf acht weken voor vertrek zijn wij veelal genoodzaakt niet geboekte vliegtuigstoelen terug te geven aan de luchtvaartmaatschappij. Vanaf dat moment bestaat de mogelijkheid dat wij alleen nog tickets in een duurdere tariefsklasse kunnen boeken, waardoor wij u een vluchttoeslag moeten doorberekenen. Uiteraard wordt u in dat geval bij boeking hierover geïnformeerd.

Bagageregeling KLM
Bij uw vlucht is altijd ruimbagage inbegrepen. Bij KLM vluchten is dit doorgaans 20 kg per persoon. Wilt u meer kilo’s meenemen kunnen wij dat voor u bijboeken tegen een meerprijs.

Taxiservice vanaf uw huisadres
Onbezorgd op reis? Boek dan een privé taxi vanaf uw huisadres tot het vertrekpunt van de reis. Geen gesleep met koffers: een ontspannen begin van uw reis! De kosten zijn afhankelijk van de route. Onze reisspecialisten informeren u graag!

Taxiservice

Muziektickets

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa.

Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Duurzaam op reis

Het hele jaar gaan we op reis. Ver weg of dichter bij huis. Wij laten u heel graag genieten van de talloze mooie plaatsen die er op deze wereld zijn, zodat u elke keer weer nieuwe, unieke ervaringen op kunt doen.
Graag nemen wij u mee hoe wij als familiebedrijf al meer dan 50 jaar onze verantwoordelijkheid nemen op het gebied van duurzaam ondernemen.
Klik hier voor meer informatie.

Prijsinformatie

Reissom
Inbegrepen
Toeslagen
Voorwaarden
7-daagse muziekreis Afscheidsconcert Jaap van Zweden in New York
Vanaf 3.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

 
Vertrekdatum
Prijs per persoon
4 juni 2024
v.a. 3.998,-
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (5 overnachtingen) in het elegante 4-sterrenhotel Hotel Edison (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziekinleidingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 6 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen, t.w.v. € 505,-
7 juni: opera Turandot (Puccini) 
8 juni: afscheidsconcert Jaap van Zweden 

Optionele muziek
5 juni, opera Orfeo ed Euridice, € 288,-

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 758,-
• ESTA circa $ 21 per persoon
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

 

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reissom
7-daagse muziekreis Afscheidsconcert Jaap van Zweden in New York
Vanaf 3.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Meer bedenktijd nodig? Neem een optie!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een muziekreis te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

 
Vertrekdatum
Prijs per persoon
4 juni 2024
v.a. 3.998,-
Inbegrepen
 • Uitstekende categorie zitplaatsen
 • Verblijf (5 overnachtingen) in het elegante 4-sterrenhotel Hotel Edison (incl. ontbijt)
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de maaltijden buiten de deur
 • Boeiende muziekinleidingen door uw Hannick reisleider
 • Directe KLM-vluchten
 • Transfers per comfortabele touringcar
 • 6 keer lunch of diner
 • Excursieprogramma en entrees

Muziekprogramma

Inbegrepen, t.w.v. € 505,-
7 juni: opera Turandot (Puccini) 
8 juni: afscheidsconcert Jaap van Zweden 

Toeslagen

Optionele muziek
5 juni, opera Orfeo ed Euridice, € 288,-

• Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 758,-
• ESTA circa $ 21 per persoon
• Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

 

Voorwaarden

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

- ANVR-voorwaarden
- SGR-voorwaarden
- Garantieregeling Stichting Calamiteitenfonds Reizen
- Algemene voorwaarden / Boekingsinformatie van Hannick Reizen zoals vermeld op deze website

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze muziekreis hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 65 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 65 dagen (inclusief) tot 42 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Hannick Reizen_Jerina_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze bijzondere muziekreizen en de verschillende mogelijkheden. 

Bel +31 (0)88 - 13 07 340
Brochure Destin Muziekreizen zomer - najaar 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste muziekreizen in één brochure
 • Boordevol reisinspiratie
 • Unieke arrangementen
 • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere muziekreizen naar de mooiste festivals en operahuizen wereldwijd