Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Schip
Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises

Friendship
Cruises

Stap aan boord van onze luxe riviercruiseschepen en ervaar de betoverende vergezichten en charme van de rivieren binnen en buiten Europa 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Friendship Cruises Aanbod riviercruises Over Friendship Cruises Onze schepen Vaargebieden Reisinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Onvergetelijke luxe riviercruises

In de afgelopen 50 jaar hebben we talloze passagiers mogen vervoeren op onze luxe 5-sterren schepen. Daarmee is Friendship Cruises uitgegroeid tot een toonaangevende riviercruisespecialist die vaart met de mooiste schepen op rivieren. Ook bieden we u keuze uit de meest complete én jongste vloot van Nederland. Wij vinden namelijk dat u iets bijzonders verdient als u besluit met Friendship Cruises op reis te gaan! Alle jaargetijden kunt u met ons op reis, zelfs in de winter kunt u mee op één van onze bijzondere Kerst- en Oud & Nieuwcruises, een specialiteit van Friendship Cruises. 

Selectie luxe riviercruises

Elke rivier binnen en buiten Europa heeft haar eigen betoverende vergezichten die zich perfect laten ontdekken tijdens één van onze luxe riviercruises. 

Dit maakt Friendship Cruises uniek

Was vroeger een vaarvakantie over de Rijn al een echte belevenis, tegenwoordig is de wereld grenzeloos en kunt u overal genieten van een bijzondere en luxe riviercruise. Zowel binnen als buiten Europa: elke rivier heeft haar eigen charme. Betoverende vergezichten en excursies naar bijzondere plaatsen maken elke riviercruise tot een unieke reisbelevenis. En dat is precies wat u krijgt bij Friendship Cruises: een bijzondere reis, waar comfort en luxe op nummer één staan. Wanneer u aan boord stapt van één van onze cruiseschepen stapt u binnen in een wereld vol grandeur: de allermooiste restaurants, sfeervolle salons, ruime kamers met panorama schuifpui en Frans balkon en royale suites met een privé verandabalkon. Voeg daar nog interessante excursies en lezingen aan toe en u heeft een welvarende vakantie!

Wat onze klanten zeggen over Friendship Riviercruises - Destin

Gemiddelde klantwaardering: 8,9

Scheepsoverzicht - Amadeus Star Iron Gate

"Deze reis heeft al onze verwachtingen van een riviercruise overtroffen"

Nienke Hermanides - Klant Friendship Cruises
Lees het verhaal

De schepen van Friendship Cruises

Friendship Cruises vaart met de mooiste en nieuwste riviercruiseschepen. Het merendeel van de schepen wordt gebouwd bij Nederlandse scheepswerven, die internationaal bekend staan vanwege het oerdegelijke vakmanschap. Zo bent u gegarandeerd van de modernste technieken en de beste kwaliteit. 

Vaargebieden

Bij Friendship Cruises heeft u volop keus uit verschillende cruises. Onze cruises brengen u over de hele wereld. Van de Seine tot de Mekong en van de Donau tot de Irrawaddy: laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van Friendship Cruises.

Reisinformatie