Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cruise Cambodja
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Cambodja

Cruise Cambodja

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ga mee op cruise in Cambodja en ontdek dit prachtige land in Zuidoost-Azië

Cambodja is een prachtig land dat de moeite van het ontdekken zeker waard is. Een ideale manier om dit te doen, is vanaf het water tijdens een unieke Boutique Cruise. Tijdens deze cruise Cambodja en Vietnam voert de Mekong u door delen van het voormalige koloniale rijk Indochina. Vanaf uw luxe hotelschip geniet u van de kleurrijke panorama’s gedurende uw cruise Cambodja en Vietnam. Inwoners van Vietnam en Cambodja varen met hun bootjes met groente en fruit zwaaiend langs. Heel even bent u onderdeel van het leven op deze bijzondere rivier, de Mekong.

Maximaal comfort tijdens de Cambodja cruise

Deze cruise Cambodja en Vietnam verbindt op luxe en comfortabele wijze de drie belangrijkste bestemmingen van Cambodja en Vietnam. Tijdens de cruise Cambodja en Vietnam bezoekt u, naast de vele andere bezienswaardige dorpjes en steden, Phnom Penh, de hoofdstad van Cambodja met haar indrukwekkende verleden en de Killing Fields. Tevens brengt u een meerdaags bezoek aan Saigon, tegenwoordig Ho Chi Minhstad genoemd.

Ook ontdekt u Siem Reap in Cambodja. U bezoekt de ‘heilige stad’ Angkor. De indrukwekkende tempelcomplexen, die behoren tot het UNESCO werelderfgoed, vormen een waar hoogtepunt tijdens uw cruise Cambodja en Vietnam. We nemen u echter ook graag mee naar dat mooie stukje ongerepte natuur of dat authentieke dorpje. U bezoekt het platteland en de lokale marktjes van Cambodja en Vietnam.

Boutique cruise Cambodja

De Mekong Navigator en Mekong Jewel bieden hun passagiers alle grandeur en weelde die zij aan boord van zo’n luxe en bijzonder cruiseschip mogen verwachten. Aan boord bevinden zich (fitness- en) spafaciliteiten, een gezellige bibliotheek, een luxe restaurant en een royaal Zonnedek. Het belooft een unieke cruise Cambodja en Vietnam te worden, een reis om nooit te vergeten!

De bemanning zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens uw cruise Cambodja en Vietnam. In het luxe restaurant geniet u van de uitstekende volpension verzorging en de voortreffelijke diners. Tijdens uw luxe cruise Cambodja en Vietnam zijn tevens diverse drankjes inbegrepen.

Het ontbreekt u aan niets tijdens de Cambodja cruise

U maakt uw cruise Cambodja en Vietnam met een internationaal gezelschap. Wilt u nog meer luxe tijdens uw cruise Cambodja en Vietnam, kiest u dan voor een cruise Cambodja en Vietnam over de Mekong met een van onze andere hotelschepen.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen