Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Koblenz uitzicht
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Duitsland

Cruise Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise in Duitsland over Rijn, Main, Moezel, Donau of Elbe met luxe schip

Duitsland is het land van de prachtige Rijn, de Main, de Donau en de Moezel. Het land is uitermate geschikt voor een riviercruise, omdat het schitterende natuurgebieden herbergt met hoge bergen en dichte bossen. Tijdens een cruise door Duitsland ontdekt u in 6 of 7 dagen de mooiste Duitse steden, waaronder Dresden, Berlijn, Keulen, Düsseldorf en Frankfurt. Wilt u ook genieten van al het moois dat onze oosterburen te bieden hebben, maak dan zeker eens een cruise door Duitsland. Maak een zomercruise of een kerstcruise Rijn en Moezel door Duitsland.

Luxe cruise door Duitsland

Als u een cruise door Duitsland maakt met Friendship Cruises verblijft u aan boord van een 4- of 5-sterren cruiseschip. Het zal u aan niets ontbreken gedurende de reis, want elk hotelschip is voorzien van een sfeervol restaurant en een gezellige bar. Op al onze schepen staat de bemanning gedurende de gehele cruise Duitsland voor u klaar om de cruise onvergetelijk te maken. En niet alleen de verzorging aan boord is uitstekend, ook uw eigen cabine is van alle gemakken voorzien.

Excursies tijdens de Duitsland cruise

Afhankelijk van de cruise Duitsland die u boekt, maakt u verschillende excursies. Zo kunt u bijvoorbeeld op excursie naar Dresden, waar u onder leiding van een deskundige gids diverse hoogtepunten van de stad aandoet. Ook een excursie per touringcar naar Frankfurt am Main is een van de hoogtepunten van uw reis per boot. Gaat u mee op een kerstcruise door Duitsland, dan mag een bezoek aan een van de kerstmarkten uiteraard niet ontbreken.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen