Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Cruise Mekong
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Mekong

Cruise Mekong

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise Mekong: door Vietnam en Cambodja 

De Mekong is een van de belangrijkste rivieren van Azië die dwars door onder andere Vietnam loopt. Tijdens een luxe cruise over de Mekong rivier vaart u door zowel Vietnam als Cambodja, waar u de mooist denkbare landschappen doorkruist. Er staan u tientallen onvergetelijke momenten te wachten tijdens de Mekong cruise, maar de absolute hoogtepunten tijdens de cruise Mekong zijn:

• een bezoek aan diverse tempelcomplexen, kerken en lokale scholen en werkplaatsen
• eilandjes en schilderachtige lokale dorpjes per sampan-bootje en / of tuk-tuk
• excursies in / vanuit Saigon (Cu Chi tunnels), Phnom Penh (Killing Fields) en Siem Reap (Angkor Wat)

Genieten tijdens de Mekong cruise

De 14-daagse cruise over de Mekong van Friendship Cruises staat bol van fascinerende excursies en mooie momenten. U zit op het Zonnedek en ziet het rivierleven langs de Mekong aan u voorbij trekken. Terwijl u geniet van uw drankje, en wellicht ook nog van een lekker hapje, ziet u hoe de bewoners van Vietnam en Cambodja leven. Vanaf het Zonnedek heeft u tijdens de cruise een schitterend uitzicht op de Mekong en haar tropische oever. Op deze manier maakt u tijdens de Mekong cruise kennis met Vietnam en Cambodja.

Mekong cruise van Saigon (Vietnam) naar Siem Reap (Cambodja) 

Bij Friendship Cruises maakt u een luxe Mekong cruise van Saigon (Ho Chi Minh) bij de Mekongdelta in Vietnam naar Phnom Penh en vervolgens Siem Reap met werelderfgoed Angkor Wat in Cambodja. Deze Mekong cruises zijn ook in omgekeerde richting te beleven.

Comfort tijdens de Mekong cruise 

Gedurende de luxe Mekong riviercruise in Vietnam en Cambodja wordt u in de watten gelegd door de volledige bemanning van het cruiseschip. We varen met maar liefst twee cruiseschepen op de Mekong rivier.

• Mekong Navigator *****, 5-sterren luxe
• Mekong Jewel *****, 5-sterren luxe
(nieuwste hotelschip op de Mekong)

U verblijft tijdens uw cruise over de Mekong rivier in vorstelijke staterooms met een panorama schuifpui naar de gemeenschappelijke promenade die tegelijkertijd dient als balkon. Wanneer u kiest voor de Mekong Navigator cruise, beschikt uw suite over een Frans balkon, een privébalkon of zelfs een privéveranda.

Aan boord van alle cruiseschepen op de Mekong rivier treft u (fitness- en) spafaciliteiten, waardoor het u aan niets zal ontbreken. In het restaurant geniet u van volpension: ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Uw Mekong cruise vindt dus plaats op het hoogste niveau van comfort!

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen