Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Rotterdam 1
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruises vanuit Nederland

Cruises vanuit Nederland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Met cruises vanuit Nederland ontdekt u mooie landen en rivieren in Europa

U bent bij Friendship Cruises aan het juiste adres voor cruises vanuit Nederland. Onze cruises vanuit Nederland gaan door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Nederland is bij uitstek geschikt om een riviercruise te maken. De vele wateren die door Nederland stromen, geven u de mogelijkheid om uw reis dichtbij huis te beginnen en ook dichtbij huis te blijven. Zo ontdekt u de mooiste plekken van Nederland. Arnhem is een veelgebruikte vertrekplaats voor cruises vanuit Nederland. Daar vertrekken veel cruises over de Rijn en Moezel. Gaat u gerust mee met cruises vanuit Nederland. Uw varende hotel brengt u op prachtige plekjes, het zal u aan niets ontbreken.

Varende hotels met cruises vanuit Nederland

Tijdens uw cruises vanuit Nederland verblijft u aan boord van varende hotels. U vaart met een 5- of 6- sterren luxe schip dat is uitgerust met een bar, royaal restaurant, luxe salon en een bibliotheek. Op het zonnedek en vanuit de salon heeft u een schitterend uitzicht. Ook uw cabine is een royale en luxe ruimte waarin u alles vindt wat u nodig heeft: een eigen badkamer met douche en toilet, een föhn, tv, radio en een kluisje. Uw verblijf aan boord tijdens cruises vanuit Nederland is op basis van volpension verzorging. Dus inclusief ontbijt, lunch en diner. Tijdens uw cruise zal het u aan niets ontbreken. De bemanning aan boord staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vakantie zo aangenaam mogelijk zal zijn.

Excursie cruises vanuit Nederland

Excursies tijdens de cruises vanuit Nederland kunnen gedaan worden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

  • In Nederland kunt u in Amsterdam een stadswandeling en rondvaart door de grachten maken. In Kinderdijk kunt u de Hollandse sfeer proeven, door een bezoek te brengen aan het molencomplex.
  • In Arnhem kunt u naar het Airborne Museum. In het museum komen de verhalen van Britse, Poolse en Duitse militairen tot leven.
  • In België kunt u in de Europese hoofdstad Brussel een culturele wandeling maken door het centrum. In de oude binnenstad van Antwerpen kunt u een bezoek brengen aan de Onze Lieve Kathedraal.
  • Ook in Duitsland, Frankrijk en Zwitserland wachten prachtige excursies op u tijdens uw cruise over de Rijn.
FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen