Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Halong Bay en Red River
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Halong Bay Cruise

Halong Bay cruise

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Halong Bay cruise door indrukwekkend Werelderfgoed van Vietnam

De meest opmerkelijke kalkstenen rotsformaties torenen al twintig miljoen jaar boven het water van de Halong Bay uit. En dan ineens ontdekt u een verborgen grot. Op de eilanden wordt u hartelijk begroet door de bewoners van de typische (drijvende) woningen. Beleef het zelf tijdens een cruise door Halong Bay in Vietnam. De duur van deze Halong Bay cruise is twee nachten / drie dagen.

Niet alleen bezoekt u tijdens uw Halong Bay cruise erfgoed van UNESCO. Behalve het spectaculaire schouwspel tijdens uw cruise Halong Bay Vietnam zullen ook de waterpoppenshow in Thanh Ha, het lokale dorpje Viet Tri tussen de smaragdgroene rijstvelden en de hoeden en Hung Lo Tempel van Gia Thanh onvergetelijke momenten opleveren gedurende uw Halong Bay cruise.

Halong Bay cruise vanaf Hanoi

Bij Friendship Cruises boekt u een Halong Bay cruise met transfer vanaf Hanoi Airport of een hotel pick up indien u al eerder in Hanoi verblijft. Deze transfer naar de aanlegplaats in de Halong Bay cruise haven zorgt voor een comfortabel begin van uw Halong Bay cruise programma.

Vanaf of onderweg naar Halong Bay vaart u over de Red River. Halverwege uw cruise wordt afgemeerd in Hanoi, een van de oudste hoofdsteden ter wereld. Hanoi zal al uw zintuigen ten volle prikkelen met schitterende oude pagodes en Frans-koloniale gebouwen in het fraaie stadshart tot unieke moderne musea en bruisende winkelstraten, en met chaotische en exotische ervaringen tot knusse gezelligheid.

In de drukke metropool bezoekt u tijdens uw Halong Bay boottocht het Ho Chi Minh Mausoleum, proeft u de vermaarde koffie en wordt u middels een dansvoorstelling en een ‘street food tour’ ondergedompeld in de cultuur.

Halong Bay cruise met pre-cruise bezoek aan pittoresk Hue en Hoi An

Twee pittoreske historische dorpen aan de kust in het midden van Vietnam zijn het vertrekpunt van uw Halong Bay cruise van in totaal 21 dagen: Hue en Hoi An. Een stuk zuidelijker dan Halong Bay maakt u hier eerst een cruise over de Perfume River. De citadel van Hue is waanzinnig in zijn enorme omvang. Het is een volwaardig keizerlijk pronkstuk. U zult zich betoverd voelen door de gezelligheid en de felle kleuren die de straten van Hoi An sieren. Deze dagen voorafgaand aan uw Halong Bay cruise sluit u af met een wonderlijke zonsondergang op een van de fijne stranden.

Niet ver van de Chinese grens worden de hooglanden bedekt door felgroene rijstterrassen. Af en toe ligt hiertussen een klein dorp verscholen. De Hmong leven hier zo afgelegen dat oude tradities nog altijd in ongewijzigde vorm worden geuit. Het massatoerisme van Halong Bay lijkt aan de andere kant van de wereld plaats te vinden.

Overweldigd door de wonderschone bergen en dalen en verwonderd over de oude leefwijze van de dorpelingen keert u huiswaarts van uw Halong Bay cruise ervaring.

Luxe Halong Bay cruise aan boord van Hotelschip Angkor Pandaw 

Angkor Pandaw is de naam van het 4-sterren**** luxe Halong Bay cruiseschip waarmee u de cruise door Halong Bay zult maken. Dit luxe, kleine schip is een zeer comfortabele accommodatie voor uw Halong Bay cruise. Het teakhout zorgt voor een echte koloniaal-Aziatische sfeer. Met zestien comfortabele staterooms van 18 m², een gezellige lounge en bibliotheek en vriendelijke, informele bemanning wordt het een ontspannen Halong Bay cruise deluxe. U bewondert op de beste manier de prachtige panorama’s tijdens onze Halong Bay cruise met een privé balkon voor uw stateroom, dat onderdeel is van de gemeenschappelijke promenade. In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u gedurende uw Halong Bay Cruise WiFi / draadloos internet gebruiken.

Er worden vele memorabele Halong Bay cruise excursies en activiteiten georganiseerd, maar u kunt de bestemmingen van uw cruise Halong Bay ook op eigen gelegenheid ontdekken met de gratis mountainbikes aan boord.

De Halong Bay cruise heeft (vrijwel) maandelijks een vertrek van Halong Bay in de richting van Hoa Binh / Viet Tri, maar is ook in omgekeerde vaarrichting boekbaar op diverse data. Vanwege het weer in Halong Bay kunt u het beste een Halong Bay cruise in september, oktober, november, december, januari of februari maken.

Heeft u plannen om nog andere plekken te bezoeken of ergens korter of langer te blijven? Wij vertalen uw persoonlijke wensen graag in een reisvoorstel op maat, zodat uw Halong Bay cruise Vietnam een echte droomreis wordt. Zo geven wij u middels leuke Halong Bay cruise tips een antwoord op uw vraag: ‘Welke Halong Bay cruise is het beste?’

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen