Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Loreley Passage1
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Riviercruise Rijn

Riviercruise Rijn

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ruim aanbod riviercruises over de Rijn nu exclusief te boeken bij Friendship Cruises!

Een luxe riviercruise over de Rijn is de uitgelezen kans om op een ontspannen manier een prachtig land te ontdekken. U checkt voor uw Rijn cruise in aan boord van een 4-, 5- en 6-sterren hotelschip van Friendship Cruises en geniet onderweg van de mooiste panorama's. Gedurende de cruise Rijn, Moezel of Saar in de zomer, of de kerst riviercruise over de Rijn en Moezel in december (een zogenoemde cruise ‘Rijn in vlammen’) worden uiteraard de nodige stops gemaakt en excursies georganiseerd, zodat u Duitsland nog beter leert kennen. U maakt uw Rijn cruise vanuit Amsterdam, Rotterdam of Arnhem. Er is al een korte cruise Rijn van 3 tot 5 dagen te boeken. Onze klanten beoordelen onze riviercruises gemiddeld met een 8,8.

Luxe riviercruise over de Rijn

Vaart u mee op een van de cruises van Friendship Cruises, dan zal het u aan niets ontbreken. Tijdens een riviercruise over de Rijn verblijft u aan boord van een van de 4-, 5- en 6-sterren cruiseschepen op de Rijn dat alle denkbare gemakken ook echt aan boord heeft. Onze attente bemanning staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Afhankelijk van het riviercruiseschip treft u tijdens uw Rijn riviercruise aan boord een restaurant, een bar, een fitnessruimte en een Zonnedek. U geniet van volpension verzorging, maar zelfs een all-inclusive Rijn cruise is mogelijk. Ook uw cabine gedurende de riviercruise Rijn is van diverse gemakken voorzien, waaronder een televisie, individueel regelbare airconditioning / verwarming en een telefoon.

Excursies tijdens de Rijn riviercruise

Tijdens de riviercruise over de Rijn in Duitsland bieden wij een aantal onvergetelijke excursies aan. Welke excursies dit zijn, hangt af van welke riviercruise Rijn u maakt. Tijdens onze Duitsland kerstcruises kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan een van de sfeervolle kerstmarkten. Daarnaast kunt u denken aan een stadswandeling (door bijvoorbeeld Düsseldorf, Bonn of Keulen) of een excursie per touringcar (door bijvoorbeeld het Ahrdal).

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen