Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Pont du Gard 02
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Frankrijk

Cruise Frankrijk

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Maak een Frankrijk cruise over de mooie Rhône en Saône of Seine

Frankrijk is al vele jaren het populairste vakantieland onder Nederlanders. Wellicht bent u er zelf ook al een aantal keer geweest, maar met een cruise door Frankrijk zult u dit land weer geheel opnieuw ontdekken. U maakt een cruise van ca. acht dagen over de Rhône, waarbij bijv. Lyon zowel het vertrek- als het eindpunt is. Een cruise door Frankrijk is een echte aanrader als u houdt van het goede, Franse leven. 

Luxe hotelschip voor uw cruise door Frankrijk 

Wanneer u kiest voor één van de Frankrijk cruises van Friendship Cruises vaart u mee aan boord van een 4- of 5-sterren hotelschip. Tijdens de cruise zal het u aan niets ontbreken, want aan boord van uw hotelschip treft u een sfeervolle salon en een bijzonder goed gevulde bibliotheek. U kunt uzelf ook laten verwennen door de kookkunsten van de chefkok. De vriendelijke bemanning staat altijd voor u klaar gedurende uw cruise door Frankrijk.

Excursies Frankrijk cruises

U vaart in ca. acht dagen over de Rhône waarbij u diverse stadjes aandoet. Tijdens de cruise door Frankrijk kunt u deelnemen verschillende excursies, zoals een excursie naar het natuurgebied de Carmague of een excursie naar het Hospices de Beaune. De excursies zijn optioneel bij te boeken, u kunt er tijdens de cruise Frankrijk ook voor kiezen de stadjes waar we aanmeren op eigen initiatief te verkennen. 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen