Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Loreley Passage
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Rijncruises Duitsland

Rijncruises Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Rijncruises Duitsland: cruise langs Duitse burchten aan de Rijn

Voor bijzondere Rijncruises Duitsland bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Ons aanbod bestaat uit diverse cruises over de romantische Rijn en haar schitterende zijrivieren. Als u besluit om mee te gaan op één van onze prachtige Rijncruises Duitsland kunt u eerste klas service verwachten. Afhankelijk van de geboekte Rijncruises Duitsland is een passend programma met excursies beschikbaar. Ook voor 2021 hebben we weer prachtige Rijncruises Duitsland in ons programma.

Ruim 40 jaar organiseren wij luxe Rijncruises Duitsland. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject en elke dag een ander panorama. U bent verzekerd van de beste uitzichten op de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken tijdens de Rijncruises Duitsland. De Rijn ontspringt in Zwitserland en mondt uit in de Noordzee. Eeuwenoude kastelen en burchten verheffen zich hoog bogen de rivier, en geven u een majestueus uitzicht, dat wordt genieten! 

Luxe Rijncruises Duitsland

Tijdens de Rijncruises Duitsland kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze 4- en 5-sterren luxe hotelschepen. De hotelschepen zijn stijlvol en elegant ingericht en alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke cruise te bezorgen. De meeste varende hotels in onze vloot beschikken over prachtige cabines met een panorama schuifpui en een Frans balkon. Mogen wij u welkom heten tijdens één van onze Rijncruises Duitsland? 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen