Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rouen 05

Cruise Frankrijk

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Maak een Frankrijk cruise over de mooie Rhône en Saône of Seine

Frankrijk is al lange tijd een geliefd vakantieland en kan daardoor elk jaar rekenen op duizenden bezoekers. De cultuur, het bourgondische leven en de talloze steden met een boeiende historie maken dat elk bezoek weer nieuwe ervaringen en herinneringen creëert. Maar heeft u wel eens overwogen om een cruise door Frankrijk te maken? Vanaf het water ziet u dit veelzijdige land weer vanuit een heel ander perspectief! Maak bijvoorbeeld een cruise over de Rhône, waarbij Lyon zowel het vertrek- als het eindpunt is. Een andere optie is een cruise over de Seine, waarbij u van Parijs naar Rouen en Normandië reist en daarbij een bezoek brengt aan de D-Day Invasiestranden. Een cruise door Frankrijk is een echte aanrader als u houdt van het goede, Franse leven. 

Vanaf uw luxe hotelschip ziet u vele historische steden, pittoreske dorpjes en bosrijke natuurgebieden. Veel van deze plaatsen kunt u ook bezoeken tijdens een excursie. Een uitgelezen kans om te genieten van de schitterende omgeving, cultuur en historie die Frankrijk rijk is!

Saone rivier, Lyon
Lyon
Lyon 04
Lyon
Avignon view
Avignon
Rouen 02
Rouen
Pont du Gard 02
Pont du Gard
Arles 01
Arles
Veeg naar links
18 Amadeus Provence Panorama Bar

Maak een cruise door Frankrijk met een luxe hotelschip

Wanneer u kiest voor één van onze Frankrijk cruises vaart u mee aan boord van een prachtig 5-sterren luxe hotelschip. Tijdens de cruise zal het u aan niets ontbreken, want aan boord van uw hotelschip treft u een bibliotheek, massagesalon, fitnessruimte en een luxe panoramasalon. Daarnaast is ook uw eigen cabine uitermate comfortabel ingericht en van alle gemakken voorzien. Tevens kunt u genieten van de fantastische gerechten die u worden geserveerd door de deskundige keukenbrigade. De vriendelijke bemanning staat altijd voor u klaar om uw riviercruise Frankrijk onvergetelijk te maken. 

Bekijk de schepen
Bootreis Frankrijk

Excursies tijdens de bootreis Frankrijk

Tijdens uw bootreis Frankrijk over de Saône, Rhône of Seine komt u langs veel verschillende steden en dorpen die u kunt bezoeken. U kunt een stadswandeling maken door Lyon, Avignon, Honfleur of Rouen, of genieten van de natuur in het natuurpark Camargue. Of bezoek de Pont du Gard, dit aquaduct is het hoogste overgebleven bouwwerk uit de Romeinse tijd. Parijs kunt u tijdens onze bootreizen Frankrijk ook zeker niet overslaan. Vanaf de rivier de Seine heeft u een schitterend uitzicht op Parijs, een stad met maar liefst 32 bruggen, waarvan de Pont Alexandre-III de mooiste is. De excursies maken van uw bootreis Frankrijk een onvergetelijke ervaring.

Meer informatie over excursies

Een riviercruise Frankrijk met Destin Travel

Reis met Destin Travel door Frankrijk en maak een onvergetelijke reis. Onze Travel Consultants helpen u graag met het samenstellen van de perfecte reis en kunnen u over alle mogelijkheden informeren. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een luxe riviercruise door Frankrijk.

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen