Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Honfleur 05
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Bootreis Frankrijk

Bootreis Frankrijk

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Onvergetelijk 4- en 5-sterren bootreizen door Frankrijk

De bootreis Frankrijk geeft u een spectaculair zicht op Frankrijk. U kunt bootreizen in Frankrijk maken over de Saône, Rhône en Seine, waardoor u het land op unieke wijze ontdekt. Vanaf het schip ziet u de historische steden, pittoreske dorpjes en bosrijke natuurgebieden. Natuurlijk kunt u deze steden ook zelf bezoeken. Zo kunt u het romantische Parijs, het bosrijke Arles en het historische Avignon en Lyon een bezoek brengen. Tijdens de bootreis Frankrijk krijgt u de kans om te genieten van de schitterende omgeving, cultuur en historie die Frankrijk te bieden heeft.

4- en 5-sterren bootreis Frankrijk

Bij Friendship Cruises vaart u altijd met 4- en 5-sterren hotelschepen, dat geldt voor alle Frankrijk bootreizen. De bemanning staat gedurende uw reis voor u klaar om u een zeer plezierige tijd te geven aan boord. Aan boord van het hotelschip treft u een sfeervolle salon, waar u gezellig met uw medepassagiers een drankje kunt nuttigen. Een bibliotheek, waar u rustig een boek kunt lezen en een panoramasalon, waar u kunt genieten van het schitterende uitzicht. Ook uw cabine is uitermate comfortabel ingericht met een eigen douche en toilet. Tijdens de bootreis Frankrijk zal het u aan niets ontbreken.

Excursies tijdens bootreizen door Frankrijk

Tijdens uw bootreis Frankrijk over de Saône, Rhône of Seine komt u langs veel verschillende steden en dorpen die u kunt bezoeken. U kunt een stadswandeling maken door Lyon, Avignon of Rouen. Het natuurpark Camargue is het bezoeken meer dan waard. Ook kunt u een bezoek brengen aan Pont du Gard, dit aquaduct is het hoogste overgebleven bouwwerk uit de Romeinse tijd. Parijs kunt u met onze bootreizen Frankrijk zeker niet overslaan. Vanaf de rivier de Seine heeft u een schitterend uitzicht op Parijs, een stad met maar liefst 32 bruggen, waarvan de Pont Alexandre de mooiste is. De excursies maken van uw bootreis Frankrijk een onvergetelijke ervaring.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen