Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Wenen (5)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Bootreis Oostenrijk

Bootreis Oostenrijk

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Maakt een prachtige bootreis door Oostenrijk over de Donau

Oostenrijk biedt u diverse mogelijkheden voor een mooie bootreis. Ook de langste rivier van Europa, de Donau, stroomt door Oostenrijk. Met ons kunt u een bootreis over deze rivier maken helemaal tot aan de Zwarte Zee. Tijdens uw bootreis Oostenrijk vaart u langs grote valleikloven, idyllische wijngaarden en traditionele dorpen. De mooie burchten, kloosters en paleizen zijn de stille getuigen, die de grandeur van de bewogen geschiedenis weergeven. Naast de Donau zijn de Elbe met de zijrivier de Moldau, en de Rijn grote en belangrijke rivieren in Oostenrijk.

Maak excursies tijdens uw bootreis Oostenrijk

De Donau vormt het decor voor mooie excursies. U brengt tijdens uw bootreis Oostenrijk een bezoek aan de prachtige, romantische hoofdstad Wenen. De stad is rijk aan geschiedenis, met name monumenten, musea, paleizen, mooie parken, gezellige cafés en aantrekkelijke banketbakkers! Tijdens een stadstour ontdekt u de verschillende bezienswaardigheden terwijl de gids u van alles vertelt over Oostenrijk en de stad Wenen.

Ook een bezoek aan het Paleis Schloss Schönbrunn mag tijdens uw bootreis Oostenrijk niet ontbreken. Dit paleis is de zomerresidentie van de familie Habsburg en in het bijzonder van keizerin Elisabeth van Oostenrijk, beter bekend als Sisi. ’s Avonds kunt u in de hoofdstad van Oostenrijk een klassiek concert bijwonen. Geniet van een avond vol Weense charme met de swingende geluiden van walsen, polka's, aria's en duetten, evenals operette en pianoconcertmelodieën.

Luxe riviercruises voor uw bootreis Oostenrijk 

De uitstekende verzorging en de faciliteiten aan boord van onze prachtige 5- en 6-sterren hotelschepen maken uw bootreis Oostenrijk compleet. De ruime cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken over een panorama schuifpui met Frans balkon. Tevens is het goed toeven in de sfeervolle salon of, bij mooi weer, op het Zonnedek. Afhankelijk van de door u gekozen bootreis Oostenrijk vindt u aan boord fitnessvoorzieningen, een massageruimte en een kapsalon. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens uw bootreis Oostenrijk.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen