Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Bratislava (2)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Bootreizen Donau

Bootreizen Donau

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Bootreizen Donau laten u diverse hoofdsteden van Europa ontdekken

De Donau is de op één na langste rivier van Europa. Met onze Donau bootreis ontdekt u meerdere prachtige landen tijdens één bootreis. U reist onder andere door Duitsland, Oostenrijk, Hongarije en Slowakije. Een bootreis over de Donau staat in het teken van genieten. U kunt kiezen uit 8 tot wel 17-daagse bootreizen Donau. Zo komt u op de mooiste plaatsen van Europa tijdens een bootreis over de Donau.

Comfort tijdens bootreizen Donau

Bij Friendship Cruises staan luxe en comfort hoog in het vaandel. Welke van onze bootreizen over de Donau u ook kiest, onze 4-, 5- en 6-sterren luxe schepen staan garant voor uitstekende verzorging aan boord. De hotelschepen hebben een sfeervol interieur. De royale cabines zijn van alle gemakken voorzien, en daarnaast kunt u ook van faciliteiten als een kapsalon, massageruimte en een fitnessruimte gebruik maken. Verder zullen onze koks u tijdens de bootreis over de Donau heerlijke gerechten voorschotelen. Het zal u tijdens uw bootreis over de Donau aan niets ontbreken.

Excursies bootreizen Donau

De Donau is het neusje van de zalm. Tijdens een van de Donau bootreizen laat uw hotelschip u zowel monumentale steden als prachtig natuurschoon zien. U kunt kiezen uit excursies door steden als Boekarest, Belgrado, Boedapest, Salzburg en Wenen. Uiteraard kunt u ook een Mozart- en Straussconcert in Wenen bezoeken. Wij bieden tijdens alle bootreizen meerdere excursies aan, met als doel om de locatie van de dag beter te leren kennen. Alle bootreizen over de Donau beschikken over prachtige excursieprogramma’s die u optioneel kunt boeken. Uiteraard staat het u vrij om de steden op eigen initiatief te ontdekken.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen