Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Bernina Express exterieur (5)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Grand Train Tour of Switzerland

Grote treinreis door Zwitserland

treinreizen

Grand Train Tour of Switzerland

Dé ultieme rondreis per trein door Zwitserland. Een schitterende 11-daagse reis met de mooiste panoramatreinen. 

Duurzaam per trein
Schitterende bergbanen: Jungfraujoch en Gornergrat
De mooiste panoramatreinen van Zwitserland
Volgend vertrek
20-04-2024
+174 vertrekdata
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Interlaken
Trein
Bernina Express
Glacier Express
Destin
Vanaf 2.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Schitterende natuur en de mooiste Panoramatreinen  

Bezoek Zwitserland en geniet van de schitterende natuur, de rust, de met sneeuw bedekte bergen, fraai gelegen dorpjes en uitgestrekte meren. De beste manier om al dit moois te ontdekken is via het treinennetwerk van de Grand Train Tour of Switzerland. Stap aan boord van de Zwitserse panoramatreinen zoals bijvoorbeeld de beroemde Glacier- en Bernina Express en geniet van de prachtige uitzichten, terwijl u van hoogtepunt naar hoogtepunt reist.

Speciaal voor u hebben wij de ultieme Grand Train Tour samengesteld. Een schitterende 11-daagse rondreis per trein met de belangrijkste panoramatreinen: de Golden Pass Line, de beroemde Glacier-, en Bernina Express, de Gotthard Panorama Express en de Voralpen Express. Onderweg wordt regelmatig uitgestapt voor excursies. Zo gaat u in Interlaken op excursie naar de Jungfraujoch en in Zermatt bezoekt u de Gornergrat, waar vandaan u een prachtig uitzicht heeft op de legendarische Matterhorn.

Indien gewenst kunnen wij het programma uitbreiden met extra overnachtingen en eventuele excursies.

Bernina Express exterieur (4)
Reis door het adembenemende Alpenlandschap
Glacier Express (8)
Glacier Express
Gornergrat Bahn (8)
Gornergrat Bahn
GPX Summer Interior 020
De Golden Pass panorama wagen
Gornergrat Bahn (7)
Gornergrat Bahn
jungfraubahn-station-eigergletscher-sommer
Jungfraubahn station Eiger Gletsjer
GPX Catering 029
Golden Pass
Eiger-Express-Grindelwald-Wetterhorn-Schreckhorn
Eiger-Express-Grindelwald
shutterstock_420747640 - Interlaken
Interlaken
shutterstock_719424022 Golden Pass line bij MOntreux
Montreux
Luzern shutterstock_708741781
Luzern
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Grand Train Tour of Switzerland

Dag 1 - Nederland - Interlaken

Treinreis van Basel (of Zwitserse luchthaven) naar Interlaken waar u 2 nachten verblijft.

Interlaken shutterstock_1174479760

Dag 2 - Interlaken, excursie Jungfraujoch en de Eiger Express

Vandaag staat in het teken van een bezoek aan de Jungfraujoch. U reist vanuit Interlaken Ost via Lauterbrunnen (waar u overstapt) en Wengen naar de Kleine Scheidegg aan de voet van de beroemde Eiger Noordwand. Vervolgens gaat de reis met de Jungfraubaan via de Eiger-gletsjer naar de Jungfraujoch, het hoogste treinstation van Europa gelegen op 3.454 meter. Geniet van het schitterende uitzicht op de Aletschgletsjer, UNESCO Werelderfgoed en tevens de langste gletsjer in de Alpen. Op de top kunt u heerlijk lunchen en rondwandelen.

U reist terug via de net geopende Eiger Express. De Eiger Express kabelbaan brengt u in 15 minuten naar het gezellig Grindelwald, gelegen aan de voet van de beroemde Eiger. Wandel door het dorpje en neem op uw gemak de trein terug naar Intelaken Ost.

Jungfraujoch-1

Dag 3 - Golden Pass Line - Montreux

Na het ontbijt in uw hotel is het tijd om uit te checken en uw reis te vervolgen naar Montreux met de Golden Pass Line. Overnachting Montreux.

De Golden Pass Line
 In Interlaken stapt u aan boord van de speciale panorama trein naar Montreux. Onderweg trekt een prachtig landschap aan uw panoramaraam voorbij; grazende koeien, groene weiden, traditionele houten chalets, en de hoge toppen van de Alpen. Vlak voor Montreux wacht een schitterend uitzicht op het meer van Geneve. De GoldenPass Panoramic maakt deel uit van de panoramische GoldenPass Line en daarmee ook van de ‘Grand Train Tour of Switzerland’.

GPX Autumn_001

Dag 4 - Montreux - Zermatt

U vervolgt uw reis richting Zermatt, een mooi gelegen plaats aan de voet van de Matterhorn. Zermatt is autovrij; elektrocars en door paarden getrokken sleeën en koetsen zijn de enige vormen van transport.

Zermatt shutterstock_795321640

Dag 5 - Zermatt, excursie Gornergrat

Vandaag staat in het teken van een bezoek aan de Gornergrat.

De Gornergrat Bahn
De Gornergrat Bahn is een tandradbaan die u vanuit Zermatt op 1.620 meter hoogte in ca. 35 minuten naar de top van de Gornergrat op 3.089 meter hoogte brengt. De reis gaat door bossen en over bergweiden met ’s zomers volop wilde bloemen en ’s winters een dik sneeuwpakket. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht op de Matterhorn en andere met sneeuw bedekte toppen tot wel 4.000 meter. Iets boven het eindstation, op 3.100 meter hoogte, vindt u het Kulmhotel Gornergrat, het hoogste hotel in de Zwitserse Alpen met een eigen winkelcentrum en een gerenommeerd restaurant.

Gornergrat Bahn (1)

Dag 6 - Glacier Express naar St. Moritz

Vandaag staat in het teken van een reis aan boord van de beroemde Glacier Express. De Glacier Express is onderdeel van de Grand Train Tour of Switzerland. Neem plaats op uw gereserveerde stoel in het panoramarijtuig en geniet van het veelzijdige landschap dat aan uw panoramaraam voorbijglijdt. De lunch wordt aan boord geserveerd. Overnachting St. Mortiz.

Glacier Express
Geen betere én aangenamere manier om de Zwitserse bergwereld te ontdekken dan via een reis met de wereldberoemde Glacier Express, eigendom van de Rhätisch Bahn en de Matterhorn-Gotthard Bahn, die het hele jaar door de verbinding onderhoudt tussen St. Moritz in Graubünden en Zermatt in Wallis. U reist in ca. 7½ uur door een adembenemend landschap met bossen, hoge bergen en stille dalen, langs snelstromende rivieren en schilderachtige dorpjes. Behalve dat u onderweg tal van bruggen en viaducten (291) en tunnels (91) passeert, krijgt u ook te maken met enorme hoogteverschillen, zodat op bepaalde trajecten gebruik wordt gemaakt van tandrad. De legendarische Glacier Express rijdt al sinds 1930, maar is de laatste jaren volledig gemoderniseerd en staat met zijn eerste- en tweedeklas panoramawagons borg voor een uniek avontuur en een onvergetelijke reiservaring. Hoogtepunten zijn er volop: het Landwasser-viaduct bij Filisur, het dal van de jonge Rijn ten westen van Chur, waar de “Zwitserse Grand Canyon” wordt doorsneden, het Rhônedal bij Brig, de Oberalppas met zijn 2033 meter hoogte, het hoogste punt van de lijn, en de ongenaakbare top van de Matterhorn die hoog boven Zermatt uittorent. Al met al een reis om niet snel te vergeten, ook al vanwege het uitstekende comfort, de smakelijke maaltijden die op uw zitplaats worden opgediend, de uitleg die onderweg in 6 talen te beluisteren valt en het vriendelijke personeel dat zijn best doet om het u als passagier zo prettig mogelijk te maken.

Glacier Express (7)

Dag 7 - Bernina Express - Lugano

Ontbijt in het hotel en vervolgens checkt u uit. Vandaag staat in het teken van de wereldberoemde
Bernina Express. U reist met deze beroemde trein van St. Moritz naar Tirano, waar u overstapt op de Bernina bus naar Lugano. U overnacht 1 nacht in Lugano.

Bernina Express
Met de Bernina Express van de Rhätische Bahn maakt u een van de mooiste treinreizen van Europa. Deze trein, met zeer comfortabele panoramawagons, rijdt in ca. 2½ uur van St. Moritz dwars door de Zwitserse Alpen naar het Italiaanse Tirano.
Als u onderweg gaat met de Bernina Express is er zoveel te zien dat u de hele reis geboeid blijft kijken. De Bernina Express volgt zijn weg door afwisselend groene landschappen en ruig berggebied, langs besneeuwde toppen, door tal van tunnels en langs indrukwekkende gletsjers naar één van de hoogtepunten onderweg, het Lago Bianco op een hoogte van ca. 2200 meter. Via Alp Grüm, Poschiavo en de beroemde keerlussen bij Brusio wordt het eindpunt, Tirano, bereikt. Het traject tussen Thusis en Tirano staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoed lijst. Vanuit Tirano reist u in ongeveer 3 uur per Bernina bus door naar Lugano.

Bernina Express exterieur (10)

Dag 8 - Gotthard Panorama Express - Luzern

Vandaag reist u vanuit Lugano naar Luzern, gelegen aan het Vierwoudstedenmeer. Twee overnachtingen in een hotel in Luzern.

Gotthard Panorama Express
De beroemde Gotthard Panorama Express neemt u vanuit het Mediterrane Zuiden mee richting het noorden naar het traditionele hart van Zwitserland. Een indrukwekkend traject met veel tunnels, bruggen en keerlussen. Zo krijgt u de kerk bij het plaatsje wassen wel 3 keer te zien en passeert u de 15km lange historische Gotthard tunnel uit 1882. Flüelen is het eindpunt van de trein en stapt u over op een stoomschip. U maakt een mooie tocht over het Vierwoudstedenmeer met als eindpunt Luzern.

Gotthard Panorama Express

Dag 9 - Luzern

Dag ter vrije besteding in het historische Luzern. Verscholen in een indrukwekkend bergpanorama ligt Luzern, prachtige gelegen aan het Vierwoudstedenmeer. De stad is dankzij haar bezienswaardigheden, de attractieve winkels, de unieke ligging aan het meer en de nabijgelegen bergen een veelzijdige en gezellige plaats om te verblijven.

Luzern

Dag 10 - Voralpen-Express – St. Gallen

Het is tijd om door te reizen naar St. Gallen per Voralpen Express. Tijdens deze treinreis géén 4.000 meter hoge bergen of diepe kloven, maar een ander gezicht van Zwitserland. Namelijk met glooiende heuvels, schilderachtige plaatsjes en lieflijke boomgaarden. In ongeveer 2 uur en 15 minuten bereikt u via o.a. Wattwil, Rapperswil en Arth Goldau het historische St. Gallen. U overnacht 1 nacht in St. Gallen.

St. Gallen
St. Gallen is de grootste stad van Oost-Zwitserland en de hoofdstad van het gelijknamige kanton. In het jaar 747 kwam er een Benedictijnenklooster en toen er in de 9e eeuw een bibliotheek werd gevestigd groeide de stad uit tot een centrum voor kennis en cultuur. De huidige kathedraal in barokke stijl werd voltooid in 1767 en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het middeleeuwse centrum staan veel vakwerkhuizen en herenhuizen met erkers, typerend voor deze streek.

2022_Voralpen-Express_©Markus Sch_lli_68374.tif.crdownload

Dag 11 - St. Gallen – Nederland

Treinreis van St. Gallen naar Basel (of Zwitserse luchthaven) voor uw aansluiting naar Nederland. Reisduur St. Gallen – Basel is ongeveer 2 uur en 30 min. met overstap in Zurich. Indien u ruim de tijd neemt voor de overstap in Basel kunt u daar heerlijk lunchen. Rond het treinstation in Basel zijn genoeg restaurantjes.

NB. Deze reis is ook in omgekeerde richting te boeken. Indien gewenst kunt u de reis ook uitbreiden met extra hotelovernachtingen en excursies.

Sankt Gallen shutterstock_1153630537
Lees meer
Lees minder

 

Bernina Express & Glacier Express

Met de Bernina Express van de Rhätische Bahn maakt u een van de mooiste treinreizen van Europa. Deze trein met zeer comfortabele panoramawagons, rijdt van Chur in ca. 3½ uur via St. Moritz dwars door de Zwitserse Alpen naar het Italiaanse Tirano. De legendarische Glacier Express beschikt over comfortabele panoramawagons en rijdt door het adembenemende berglandschap tussen St. Moritz en Zermatt. Een onvergetelijke tocht van ca. 7,5 uur. 

Bernina Express exterieur (1)
Bernina Express
Glacier Express (5)
Glacier Express
Glacier Express Excellence Class (1)
Glacier Express Excellence Class
Bernina Express - Treinen Zwitserland -
Bernina Panorama rijtuig
Glacier Express (2)
Glacier Express
Glacier Express
Lunch aan boord van de Glacier Express
Veeg naar links

Reisinformatie 

Per ICE naar Zwitserland

Vanuit Nederland kunt u per auto, vliegtuig of ICE ( Internationale trein ) naar Zwitserland reizen. Indien u kiest om per ICE te reizen, kunnen wij als extra service deze voor u reserveren. Wanneer u per ICE trein vanuit Nederland naar Basel reist, arriveert u dezelfde avond nog in uw eerste hotel. Op de laatste dag reist u per trein terug naar Basel en aansluitend per ICE International naar Nederland.

 Vertrek- en aankomsttijden
 Heenreis ICE 105
   Vertrek- en aankomsttijden
 Terugreis ICE 104
 
 Amsterdam CS  v. 08.04 uur  Basel  v. 15.12 uur
 Utrecht CS  v. 08.32 uur  Arnhem  a. 20.52 uur
 Arnhem  v. 09.08 uur  Utrecht CS  a. 21.26 uur
 Basel  a. 14.47 uur  Amsterdam CS  a. 21.55 uur

ICE treintickets
NS Internationaal hanteert variabele tarieven voor de ICE treinreis vanaf Nederland naar Basel. Treintickets kunnen vanaf 6 maanden voor vertrek geboekt worden. Indien gewenst reserveren wij deze tickets voor u. De treintickets worden los geboekt en maken derhalve geen deel uit van uw totale pakketreis waardoor de voorwaarden van het Garantiefonds en het Calamiteitenfonds Reizen op dit ticket niet van toepassing zijn. Neem voor verdere informatie contact op met ons of uw reisbureau.

NIEUW! - Bagageservice tussen de hotels in Zwitserland

Maak gebruik van de speciale bagageservice tijdens de Grand Train Tour of Switzerland. 
Geen gesleep meer met koffers trein in en uit. Wij zorgen ervoor dat uw koffer telkens naar het volgende hotel wordt gebracht. 's Ochtends geeft u bij vertrek uw bagage af bij de receptie van uw hotel. U stapt comfortabel in de trein voor de volgende etappe, dwars door de Alpenwereld op weg naar uw volgende bestemming. Bij de receptie van uw nieuwe hotel wordt u hartelijk welkom geheten en staat de bagage al op u wachten. Bij reservering kunt u deze speciale bagageservice boeken voor 215,- p.p. 
 

Voorwaarden:

 • Alleen geldig o.b.v. het 11-daagse  Grand Train Tour programma beginnend in Interlaken
 • 1 koffer (max. 25 kg) per persoon en maximaal 6 koffers per boeking 
 • Iedere koffer moet voorzien zijn van: bagagelabel met naam, huisadres en mobiel telefoonnummer welke tijdens de reis gebruikt wordt  
 • Vertrek dinsdag t/m zondag 
 • Op de dag van vertrek uiterlijk voor 08.00 uur de bagage afleveren bij de receptie van uw hotel. In Zermatt uiterlijk voor 07.00 uur
 • In uw volgende hotel kunt u vanaf 18.00 uur uw bagage ophalen bij de receptie. In Zermatt en St. Moritz vanaf 19.00 uur
 • Op dag 1 en 11 (dag van aankomst en vertrek) geen bagageservice mogelijk   
 • Service alleen geldig voor nieuwe boekingen       

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse reis Grand Train Tour of Switzerland
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon in euro en gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. 

Genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse tarief- en koerswijzigingen. In sommige hotels dient er ter plaatse City Tax afgerekend te worden (kosten tussen de CHF 3 - 7 per persoon per nacht).

Vertrek niet mogelijk tussen 5 en 20 juli 2024 i.v.m. het Montreux Jazz Festival. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 3* Hotels
Dagelijks - dinsdag t/m zondag van 13 april t/m 8 oktober
v.a. 2.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 4* Hotels
Dagelijks - dinsdag t/m zondag van 13 april t/m 8 oktober
v.a. 3.598,-

Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. 3* Hotels: v.a. 900,- 
Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. 4* Hotels: v.a. 2200,-

Toeslag 5* hotel 2- en 1-persoonskamers op aanvraag.  

Toeslag Excellence Class aan boord van de Glacier Express: v.a.  630,- p.p.

NB. Indien gewenst kan het programma uitgebreid worden met extra hotelovernachtingen en excursies

 • Treinpas, voor alle treinreizen binnen Zwitserland in de eerste klas volgens programma. Voor de panorama treinen heeft u gereserveerde zitplaatsen. Voor de reguliere treinen kunt u iedere trein nemen op elk gewenst tijdstip.

 • 1 nacht verblijf in Montreux, St. Moritz, Lugano en St. Gallen, logies/ontbijt in 3* of 4* hotel
 • 2 nachten verblijf in Interlaken, Zermatt en Luzern, logies/ontbijt in 3* of 4* hotel
 • Gereserveerde zitplaatsen: GoldenPass Line (traject Zweisimmen – Montreux), Glacier Express, Bernina Express (trein en bus) en de Gotthard Panorama Express 
 • 3-gangen lunch aan boord van de Glacier Express 
 • Excursie Jungfraujoch in Interlaken
 • Excursie Gornergrat in Zermatt
 • Retourreis vanuit Nederland naar Zwitserland
 • Apart vervoer bagage tussen de hotels in Zwitserland à € 215,- p.p.*     
 • Toeristenbelasting, deze kosten dienen ter plaatse betaald te worden
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

  * Zie REISINFORMATIE voor de voorwaarden bagage vervoer. 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Incento is niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Incento behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Voor deze treinreis dient u goed ter been te zijn. Tijdens uw rondreis door Zwitserland dient u zelf uw bagage in en uit de trein mee te nemen.

Reissom
11-daagse reis Grand Train Tour of Switzerland
Vanaf 2.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon in euro en gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. 

Genoemde tarieven zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en tussentijdse tarief- en koerswijzigingen. In sommige hotels dient er ter plaatse City Tax afgerekend te worden (kosten tussen de CHF 3 - 7 per persoon per nacht).

Vertrek niet mogelijk tussen 5 en 20 juli 2024 i.v.m. het Montreux Jazz Festival. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 3* Hotels
Dagelijks - dinsdag t/m zondag van 13 april t/m 8 oktober
v.a. 2.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 4* Hotels
Dagelijks - dinsdag t/m zondag van 13 april t/m 8 oktober
v.a. 3.598,-
Toeslagen

Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. 3* Hotels: v.a. 900,- 
Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. 4* Hotels: v.a. 2200,-

Toeslag 5* hotel 2- en 1-persoonskamers op aanvraag.  

Toeslag Excellence Class aan boord van de Glacier Express: v.a.  630,- p.p.

NB. Indien gewenst kan het programma uitgebreid worden met extra hotelovernachtingen en excursies

Inbegrepen
 • Treinpas, voor alle treinreizen binnen Zwitserland in de eerste klas volgens programma. Voor de panorama treinen heeft u gereserveerde zitplaatsen. Voor de reguliere treinen kunt u iedere trein nemen op elk gewenst tijdstip.

 • 1 nacht verblijf in Montreux, St. Moritz, Lugano en St. Gallen, logies/ontbijt in 3* of 4* hotel
 • 2 nachten verblijf in Interlaken, Zermatt en Luzern, logies/ontbijt in 3* of 4* hotel
 • Gereserveerde zitplaatsen: GoldenPass Line (traject Zweisimmen – Montreux), Glacier Express, Bernina Express (trein en bus) en de Gotthard Panorama Express 
 • 3-gangen lunch aan boord van de Glacier Express 
 • Excursie Jungfraujoch in Interlaken
 • Excursie Gornergrat in Zermatt
Niet inbegrepen
 • Retourreis vanuit Nederland naar Zwitserland
 • Apart vervoer bagage tussen de hotels in Zwitserland à € 215,- p.p.*     
 • Toeristenbelasting, deze kosten dienen ter plaatse betaald te worden
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

  * Zie REISINFORMATIE voor de voorwaarden bagage vervoer. 
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Incento is niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Incento behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Voor deze treinreis dient u goed ter been te zijn. Tijdens uw rondreis door Zwitserland dient u zelf uw bagage in en uit de trein mee te nemen.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Zwitserland is het treinenland bij uitstek! Bekijk ook onze andere treinreizen door de Zwitserse Alpen.