Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Gent
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
België cruises

Riviercruises België

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een riviercruise is de ultieme manier om België te ontdekken

België staat synoniem voor het bourgondische leven. Tijdens een van onze België cruises gaat u op excursie en ontdekt u de mooiste plekjes van België. U maakt kennis met boeiende steden als Brussel en Antwerpen, maar bijvoorbeeld ook Gent en Brugge tijdens de België cruises. Iedere stad zal u verrassen met een rijke historie en culinaire hoogstandjes. Ga mee op onze België cruises en ervaar de Belgische charme en gastvrijheid. De schitterende panorama’s vanaf het water zullen u zeker verbijsteren.

Tijdens de België cruises bent u verzekerd van luxe en comfort aan boord van uw varende hotel. Niet voor niets kiest Friendship Cruises alleen voor 4- en 5-sterren luxe schepen, zodat u tijdens de cruise ultiem comfort zult ervaren. Ook de cabines aan boord zijn van alle gemakken voorzien. Tijdens onze België cruises zal het u aan niets ontbreken.

Veel te ontdekken tijdens een België cruise

Met de België cruises ontdekt u de vele hoogtepunten die België te bieden heeft. U scheept in Nederland in, waar de België cruises van start zullen gaan. Vervolgens bevaart u de Nederlandse en Belgische wateren langs diverse grote steden en maakt u tijdens de België cruises interessante excursies. De excursies geven u meer inhoudelijke informatie over de steden die u tijdens deze België cruises zult ontdekken. Uw verblijf aan boord is op basis van uitstekende volpension verzorging. De bemanning aan boord van onze luxe schepen staat altijd voor u klaar. De België cruises zijn veelzijdige cruises waarbij u zowel Nederland als ons buurland België vanaf het water ontdekt.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen