Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Boedapest_donau
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Riviercruises Donau

Riviercruises Donau

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Riviercruises over de Donau: onvergetelijk en bijzonder mooi

Met onze riviercruises over de Donau ontdekt u meerdere prachtige landen tijdens één cruise. Afhankelijk van de cruise die u kiest, reist u door onder andere Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Zo'n cruise over de Donau maakt u van 8 tot wel 17 dagen. Zo heeft u voldoende keuze als u een onvergetelijke riviercruise over de Donau wilt maken. 

Compleet verzorgde riviercruises over de Donau

Welke van onze riviercruises over de Donau u ook kiest, ze staan allemaal garant voor uitstekende verzorging aan boord. Onze 4-, 5 en 6-sterren hotelschepen zijn daarom de ideale uitvalsbasis voor uw riviercruise. De royale cabines zijn voorzien van alle gemakken, zodat het u aan comfort niet zal ontbreken. Tijdens onze riviercruises over de Donau serveren onze koks u de heerlijkste gerechten. Afhankelijk van het cruiseschip treft u aan boord eveneens een massageruimte, een kapsalon, een fitnessruimte, een whirlpool en meerdere bars.

Tijdens alle riviercruises over de Donau bieden wij meerdere excursies aan, waarmee u de locatie van die dag beter leert kennen. Er staan onder andere enkele tours door steden als Boedapest, Belgrado, Salzburg, Wenen, Bratislava en Boekarest op het programma. Uiteraard mag een Mozart- & Straussconcert in Wenen niet ontbreken. Alle riviercruises over de Donau beschikken over prachtige excursies die u optioneel kunt boeken. Uiteraard staat het u vrij om de steden op eigen initiatief te ontdekken.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen