Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
JB 2019-08 TOTO 564
Home
Alle reizen
Treinreizen
Copper Trail: Victoria Falls - Lobito of v.v.

Van Zimbabwe naar Angola per luxe trein 

treinreizen

Copper Trail: Victoria Falls - Lobito of v.v.

Unieke luxe treinreis door Zimbabwe, Zambia, D.R. Congo en Angola

In luxe door onherbergzame gebieden
Inclusief alle excursies en maaltijden
Perfecte service
Volgend vertrek
--
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Victoria Falls of Lobito
Trein
Pride of Africa
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Copper Trail treinsafari

Een schitterende 15-daagse treinexpeditie door 4 landen in Afrika: Zimbabwe, Zambia, D.R. Congo en Angola. Per luxe passagierstrein reist u over een gedeelte van de beroemde “Copper trail”, het traject dat Oost-Afrika verbindt met de Atlantische kust.

De reis wordt uitgevoerd met de prachtig gerestaureerde ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Deze luxueuze trein biedt plaats aan maximaal 72 gasten en is zonder meer een eersteklas hotel op rails, met veel aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen.
Uw reis begint in Victoria Falls, Zimbabwe, beroemd vanwege de prachtige watervallen. In Zambia verlaat u de trein voor een fly-in safari van drie dagen in het South Luangwa National Park. Over de “copper trail” gaat het verder naar de D.R. Congo (het zuidelijkste puntje van Congo), waar u een stadstour maakt door Lubumbashi en een kopermijn bezoekt. Vervolgens neemt de trein de Benguela-lijn en stopt in Angola in de plaatsen Kuito en Huambo, waar tijdens korte wandelingen de recente geschiedenis van Angola wordt belicht. Uw Copper trail treinreis eindigt in Lobito aan de Atlantische Oceaan.

Deze reis is ook te maken in omgekeerde richting, Lobito - Victoria Falls.  

Deze reis wordt in 2025 niet uitgevoerd. Kijkt u voor andere reizen door zuidelijk Afrika met Rovos Rail op deze pagina

Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa
Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa Pullman Cabin
Cheetas
Op safari
shutterstock_221039452 hoofdfoto - kopie
Op safari - Olifanten
JB 2019-08 TOTO 589
Op safari
JB 2019-08 TOTO 367
Lumbumbashi, Congo
JB 2019-08 TOTO 336
Onderweg
JB 2019-08 TOTO 291 - kopie
Uitzicht vanuit de trein
JB 2019-08 TOTO 139 - kopie
Locale dansgroep
JB 2019-08 TOTO 596
Welkom terug aan boord
JB 2019-08 TOTO 323
Onderweg vanuit de trein
JB 2019-08 TOTO 474 - Luangwa NP
Soth Luangwa NP
JB 2019-08 TOTO 124
Feestelijk ontvangst met Afrikaans dansen.
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Victoria Falls

De trein vertrekt ca. 16.00 uur uit Victoria Falls en steekt de brug over naar Livingstone. Deze stad is vernoemd naar de Schotse ontdekkingsreiziger David Livingstone, de eerste Europeaan die dit gebied bezocht. Deze brug over de Zambesi rivier is de belangrijkste verbinding tussen Zambia en Zimbabwe. De onstuimige watervallen vormen er een watergordijn van 1708 meter breed en hullen de trein tijdens het passeren in een nevel van mist. Onze gasten kunnen zich eerst opfrissen in hun cabins. Tijdens uw reis kunt u dagelijks genieten van de afternoon tea die voor u klaar staat in de loungewagon en in het observatierijtuig. Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen op weg naar het 188km verderop gelegen Choma. Kledingadvies: Formeel

JB 2014-03 Safari on Rails 422

Dag 2 - Kafue River

Gedurende deze dag kunt u genieten van het uitzicht en van de verschillende lezingen die onderweg gehouden worden in de loungewagon. U passeert de 477m lange Kafue brug, die tot de langste van Afrika behoort. Tot 10 uur kunt u ontbijten in het restaurantrijtuig, waar ook tussen de middag de lunch geserveerd wordt. Rond 14.30 uur gaat u van boord voor een prachtige sunset cruise over de Kafue rivier. ’s Avonds formeel diner aan boord. De trein rijdt ondertussen naar de hoofdstad Lusaka.

shutterstock_703167211

Dag 3 - Elephant Sanctuary

Na het ontbijt bezoekt u het olifantenreservaat van Lusaka. Hier worden verweesde olifanten verzorgd en voorbereid voor hun terugkeer in het wild, in het Kafue National Park. Tijdens de lunch doorkruist de trein de Centrale Provincie en rijdt naar Kabwe (vertaald ‘erts’), beroemd om z’n kopermijnen. Om 16.30 uur wordt de afternoon tea geserveerd en ’s avonds geniet u van een formeel diner, terwijl de trein richting Kapiri Mposhi rijdt.

IMG_1066

Dag 4 - South Luangwa National Park

De komende drie nachten staan in het teken van uw bezoek aan het South Luangwa National Park. In uw cabin vindt u een weekendtas. Deze kunt u gebruiken om de spullen, die u de komende 4 dagen nodig heeft, in over te pakken. Zorg in ieder geval voor warme kleding voor de gamedrives. Indien u ook deelneemt aan de wandelsafari’s, vergeet dan uw wandelschoenen niet. Na het ontbijt volgt de transfer naar de Ndola Airstrip voor uw gecharterde vlucht naar het South Luangwa National Park. De eerste game drive begint meteen na de lunch. Het wildpark, dat sinds 1904 bestaat, beslaat tegenwoordig een terrein van ongeveer 9050 km2 en ligt tussen de 500 en 800 meter boven de zeespiegel. Met zijn westelijke en noordwestelijke rand, begrensd door de Muchinga-helling, en de zuidelijke grens omzoomd door de meanderende Luangwa-rivier, is er geen gebrek aan fascinerende vergezichten. ’s Avonds informeel diner en overnachting in de safarilodge.

JB 2019-08 TOTO 418 - Luangwa

Dag 5 - South Luangwa National Park

Na een vroeg ontbijt vertrek, om 06.30 uur, voor een ‘early morning game drive’. Om 10.00 uur wordt een brunch geserveerd. De middag is ter vrije besteding. Om 15.30 is er weer een game drive. ’s Avonds informeel diner en overnachting in de safarilodge.

JB 2019-08 TOTO 420

Dag 6 - South Luangwa National Park

Na een vroeg ontbijt volgt de ‘early morning game drive’. Bij terugkomst geniet u van de brunch. De middag is ter vrije besteding en indien gewenst kunt u in de middag deelnemen aan een game drive. ’s Avonds informeel diner en overnachting in de safarilodge.

JB 2019-08 TOTO 470

Dag 7 - South Luangwa National Park - aan boord van de trein

Zorg ervoor dat uw bagage klaar staat om opgehaald te worden. Na het ontbijt is er ’s ochtends nog een korte laatste gamedrive. Daarna volgt de transfer naar de luchthaven voor uw chartervlucht naar Ndola, qua grootte de tweede stad van Zambia. Op het station van Ndola stapt u weer aan boord van de Pride of Africa. Lunch, afternoon tea en formeel diner aan boord, terwijl de trein koers zet naar Lubumbashi.

JB 2019-08 TOTO 504 -vliegtuig Luangwa

Dag 8 - Lubumbashi

De ochtend staat in het teken van een stadstour door Lubumbashi in Congo. Het koloniale verleden van Lubumbashi is nog goed zichtbaar. De stad heeft een opvallend mild klimaat, omdat het ca. 1200 m boven de zeespiegel ligt. Vervolgens vervolgen we onze treinreis richting Lukuni. De trein passeert Luishia, een oude open koper- en kobaltmijn. Op weg naar Kolwezi wordt het formele diner geserveerd.

JB 2019-08 TOTO 367

Dag 9 - Copper Mine

Rond 08.00 uur stapt u van boord in Kolwezi voor een bezoek aan een kopermijn. Dit gebied bezit een van de grootste koper en kobalt voorraden ter wereld. We brunchen bij de Katebi Lodge en rond 13.00 uur vertrekt de trein weer richting naar Kasombo. ’s Avonds wordt er een formeel diner in de restaurantrijtuigen geserveerd.

JB 2019-08 TOTO 312 - Koper

Dag 10 - Ter vrije besteding aan boord

Dag ter vrije besteding aan boord. Geniet van het voorbijtrekkende panorama. Terwijl de trein langs Kakopa (Sierra Leone) richting Malonga rijdt wordt uw lunch geserveerd. De dresscode voor het avondeten is; Afrika. Sinds jaar en dag besteden onze gasten veel aandacht aan dit kledingvoorschrift. Denkt u eraan om voordat u gaat slapen uw horloge een uur terug te zetten.

JB 2019-08 TOTO 558

Dag 11 - Luau

Vanochtend passeren we de Angolese grens. Aan het eind van de ochtend maakt u een wandeling door Luau, het begin van de Benguela-spoorlijn. Om 12.00 uur vertrekt de trein naar Luena. De lunch wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Op weg naar Luena volgt de trein de oever van de Cassai-rivier. Het stroomgebied van de Cassai-rivier omvat een uitgestrekt eco-gebied van 900 000 km2, met een ongelooflijk rijke vis fauna. Als de trein de dorpen Cassai en Cameia passeert, ziet u de lokale vissers aan het werk. Het formele diner wordt vanaf 19.30 uur geserveerd terwijl u richting Luena (Oosten van Angola) rijdt.

JB 2019-08 TOTO 539

Dag 12 - Luena

Maak kennis met de Portugese koloniale geschiedenis van Angola terwijl u door Luena wandelt, voordat de trein koers zet naar Tchicala Tcholohanga. Lunch en formeel diner in de trein.

JB 2019-08 TOTO 157

Dag 13 - Kuito

Geniet van een wandeling door de stad Kuito, gebouwd in het historische hart van het koninkrijk Ovimbundu. Om 11.00 uur vertrekt de trein naar Huambo gelegen in West-Angola. Lunch, afternoon tea en formeel diner in de trein.

JB 2019-08 TOTO 379

Dag 14 - Huambo

We bezoeken de plaats Huambo, de op een na grootste stad van Angola en een van de oude koninkrijken op het centrale plateau. Om 11.00 uur vertrekt de trein naar de Portugese mijnkolonie Lepi. Deze prachtige reis sluiten we af met een feestelijk diner. Om de avond extra feestelijk te maken is het kledingadvies 'jaren '20'.

JB 2019-08 TOTO 063

Dag 15 - Aankomst Lobito

Na het ontbijt komt u aan in Lobito, Angola. Hier eindigt uw Copper Trail avontuur en neemt u afscheid van de trein.

JB 2019-08 TOTO 600 - Lobito-1
Lees meer
Lees minder

 

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Er zijn 3 type cabins aan boord van Rovos Rail:  een Pullman/Pullman Gold (7m2), DeLuxe (10m2) en Royal Suite (16m2). 

treinreis-afrika-rovos-rail
Luxe restaurantrijtuig
treinreis-afrika-rovos-rail
Deluxe suite (11 m2)
Rovos Rail Restaurant 's avonds
Rovos Rail Restaurant 's avonds
treinreis-afrika-rovos-rail
Pullman Suite (7 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Royal Suite (16 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Persoonlijke service aan boord
treinreis-afrika-rovos-rail
Reis met gelijkgestemden
Rovos Rail Kitchen staff
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u:

- 11 nachten aan boord van de Pride of Africa
- 3 nachten in een luxe lodge in het South Luangwa National Park in Zambia

Pre- en post tours

Indien gewenst boeken wij uw vluchten vanuit Nederland naar Afrika, uw hotelovernachtingen en transfers voorafgaand en na afloop van de treinreis.  

JB 2019-08 TOTO 420
Safarilodge South Luangwa NP
Veeg naar links

Praktische informatie

Gamedrives
Kleed u dienovereenkomstig voor gamedrives: de ochtenden kunnen koel zijn en dan flink opwarmen ; de middagen kunnen warm zijn en dan flink afkoelen. Warme kleding, pet, comfortabele schoenen en bescherming tegen de zon worden aangeraden (afhankelijk van het seizoen). Er zijn regencapes aanwezig.

Uitdelen aan kinderen onderweg
Wij raden ten zeerste af om tijdens het reizen spullen, snoep etc. aan kinderen te geven. Deze actie kan nadelige gevolgen hebben voor lokale gemeenschappen. Als u verantwoord wilt geven laat het ons dan weten. Rovos Rail en Incento treinreizen steunen veel lokale goede doelen die uw bijdrage goed kunnen gebruiken.

Reis- en gezondheidsdocumenten
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Op dit moment is in ieder geval gele koorts verplicht. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze treinreisspecialisten.
Zorg ervoor dat u minimaal $ 200 contant geld bij u heeft. Voor deze reis moeten verschillende visa geregeld worden voorafgaand aan de reis. Wij informeren u ongeveer 3 maanden voor vertrek over de verschillende visa en hoe u deze kunt regelen.
Paspoorten moeten ten minste vijf blanco pagina's hebben en moeten minimaal zes maanden geldig zijn vanaf de datum van terugkeer naar huis.

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.
Op de lange reizen worden thema avonden georganiseerd. Reizigers kunnen zich dan passend kleden of kiezen voor smart casual (nette vrijetijdskleding). Thema’s zijn: 1 x “AFRIKA”-avond en/of 1 x “Jaren 20”-avond. 

Tijdschema's, routes & excursies
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.
Wij adviseren om geen vluchten te boeken op de dag van aankomst of vertrek van de trein. Indien er vertraging is hoeft u niet bang te zijn om uw vlucht te missen.


Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Copper Trail: Victoria Falls - Lobito of v.v.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Let op: deze reis wordt in 2025 niet uitgevoerd. Neemt u voor andere treinreizen door zuidelijk Afrika met Rovos Rail contact op met onze Travel Consultants. 

 

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: 6.398,-
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: 8.298,- 
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

 

 • 15-daagse treinreis ‘Copper Trail ’ met Rovos Rail van Victoria Falls naar Lobito of v.v. met 11 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • 3 overnachtingen in een lodge in het South Luangwa National Park in Zambia, inclusief 6 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Chartervluchten met kleine toestellen: Ndola naar het Luanga NP in Zambia en v.v.
 • Alle transfers en excursies inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis (ontbijt, lunch, diner en afternoon tea)
 • Alle wijnen en andere drankjes tijdens de treinreis
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen aan boord van de trein door een Zuid-Afrikaanse historicus
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de treinreis
 • Uitgebreide reisinformatie
 • Vluchten in economy class inclusief belastingen en brandstofheffingen
 • Hotelovernachtingen voorafgaand aan de reis in Johannesburg en Victoria Falls
 • Hotelovernachtingen na afloop van de reis in Lobito en/of Luanda
 • Visumkosten voor de verschillende landen
 • Laundry-service en dranken buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom
- Bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
- Bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 

Reissom
15-daagse Copper Trail: Victoria Falls - Lobito of v.v.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Let op: deze reis wordt in 2025 niet uitgevoerd. Neemt u voor andere treinreizen door zuidelijk Afrika met Rovos Rail contact op met onze Travel Consultants. 

 

Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: 6.398,-
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: 8.298,- 
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

 

Inbegrepen
 • 15-daagse treinreis ‘Copper Trail ’ met Rovos Rail van Victoria Falls naar Lobito of v.v. met 11 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • 3 overnachtingen in een lodge in het South Luangwa National Park in Zambia, inclusief 6 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Chartervluchten met kleine toestellen: Ndola naar het Luanga NP in Zambia en v.v.
 • Alle transfers en excursies inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis (ontbijt, lunch, diner en afternoon tea)
 • Alle wijnen en andere drankjes tijdens de treinreis
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen aan boord van de trein door een Zuid-Afrikaanse historicus
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de treinreis
 • Uitgebreide reisinformatie
Niet inbegrepen
 • Vluchten in economy class inclusief belastingen en brandstofheffingen
 • Hotelovernachtingen voorafgaand aan de reis in Johannesburg en Victoria Falls
 • Hotelovernachtingen na afloop van de reis in Lobito en/of Luanda
 • Visumkosten voor de verschillende landen
 • Laundry-service en dranken buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom
- Bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
- Bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door zuidelijk Afrika