Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
RVR-PlatformCouplePorter2a-HRes
Home
Alle reizen
Treinreizen
Namibië Safari: Pretoria - Swakopmund of v.v.

Ontdek Namibië
per privétrein

treinreizen

Namibië Safari: Pretoria - Swakopmund of v.v.

Ontdek het prachtige Namibië per trein tijdens deze reis van Pretoria naar Swakopmund.

Nostalgische luxe privétrein
Volgend vertrek
01-04-2024
+1 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Johannesburg
Trein
Pride of Africa
Destin
Vanaf 10.698,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Railcruise naar Namibië

Uw treinreis start in Pretoria. Na een bezoek aan de diamantstad Kimberley reist u verder naar Namibië, waar u aan de bovenrand van de gigantische Fish River Canyon staat. U vliegt naar de wereldberoemde, roodoranje zandduinen van de Sossusvlei, verblijft in een luxe lodge, maakt safaritochten en dineert in de bush. Vanuit Windhoek gaat u per trein op weg naar het Etosha National Park, waar u in de Mokuti Lodge logeert en op safari gaat. Uw reis eindigt in Swakopmund, bekend vanwege de prachtige koloniale gebouwen.
Deze reis is ook in omgekeerde richting mogelijk.

Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa
JB 2016-04 Namibië Safari 102
Vlucht naar Sossusvlei
Rovos Rail Pride of Africa
Pullman Cabin
JB 2010-09 Namibië 239
Sossusvlei
JB 2016-04 Namibië Safari 108
Op safari in Namibië
Rovos Rail Pullman met bediening
Pullman Cabin
Rovos Rail bediening
Restaurant Rijtuig
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje Namibië Safari

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

‘s Ochtends vertrek met KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u ’s avonds laat arriveert. Overnachting in het 5-sterren Intercontinental Hotel dat direct toegankelijk is vanuit het luchthavengebouw.

Intercontinental hotel Johannesburg

Dag 2 - Pretoria en vertrek per Rovos Rail

Na het ontbijt transfer naar het Rovos treinstation in het nabijgelegen Pretoria, hoofdstad van Zuid-Afrika. U wordt verwelkomd op Rovos Rail Station, een prachtig gebouw dat de uitstraling en sfeer van de jaren ’30 heeft. Dit is de thuisbasis van Rovos Rail.

Vervolgens stapt u aan boord van de Rovos trein. Maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment of geniet van een aperitief in de observatiewagen met zijn open achterdek. De trein vertrekt in zuidelijke richting via Johannesburg en langs de goudmijnen van Witwatersrand richting Kimberley. (O,L,D)

Rovos treinstation Pretoria

Dag 3 - Kimberley, stad van de diamanten

’s Ochtends stopt de trein in Kimberley dat aan het eind van de 19e eeuw een ware diamantrush beleefde. Hieruit ontstond het De Beers diamantimperium opgericht door Cecil Rhodes. U kunt de gerestaureerde gebouwen bezichtigen en een blik werpen in de Big Hole waaruit tussen 1871 en 1914 bijna 15 miljoen karaat diamanten werden gedolven. In De Aar, ten zuiden van Kimberley buigt de trein af in noordwestelijke richting. (O,L,D)

Big Hole Kimberley

Dag 4 - Upington en de Oranjerivier

Aankomst in Upington, een oasestad gelegen aan de Oranjerivier middenin de Kalahariwoestijn en beroemd om zijn wijnen. Na een wandeling door de stad, maakt u een sundowner cruise op de Oranjerivier. Daarna vervolgen we onze treinreis op weg naar de grens met Namibië. (O,L,D)

wijngaard

Dag 5 - Fish River Canyon

’s Middags bezoeken we de bovenrand van de gigantische Fish River Canyon, na de Amerikaanse Grand Canyon de grootste ter wereld. De kloof is ongeveer 160 km lang, tot 27 kilometer breed en op sommige punten 550 meter diep. De uitzichten op de kloof met zijn grillige bochten zijn adembenemend.
Vervolg van de treinreis naar Aus (O,L,D)

Namibië - Fish River Canyon

Dag 6 - Kolmanskop & Luderitz

Na het ontbijt volgt de transfer naar de spookstad Kolmanskop, voor een bezoek aan Kolmanskop en Luderitz (met lunch). Luderitz is bekend om zijn museum, koloniale Duitse architectuur en zijn wilde dieren zoals zeehonden, pinguïns, flamingo's en struisvogels. U bent weer terug in de trein op tijd voor het diner. (O, L, D).

 

shutterstock_494313451_Kolmanskop, Namibië, Afrika

Dag 7 - Keetmanshoop & Garas Park

Vanochtend staat een bezoek aan Keetmanshoop en Garas Park op het programma. In dit gebied vind u ruim 300 soorten van de Aloe dichotomy. Deze bijzondere prehistorische bomen zijn erg fotogeniek. Lunch in de trein waarna de trein zijn weg vervolgd naar Rehoboth. ( O,L,D).

shutterstock_2086949524_Keetmanshoop, Afrika, Namibië

Dag 8 - Sossusvlei

Na het ontbijt wordt u naar de airstrip gebracht voor een vlucht van 1 uur naar de Sossusvlei middenin de Namib-woestijn. De Sossusvlei is een vallei met het en der uitgedroogde boomstronken omgeven door ruim 300 meter hoge duinen, de oudste en hoogste zandduinen ter wereld. Het is Namibië’s beroemdste natuurwonder. Na de lunch maken we aan het eind van de middag een woestijnrit, ’s avonds gevolgd door een diner onder de sterrenhemel. De komende nacht logeren we in de luxe Sossusvlei Lodge. (O,L,D)

vlucht naar Sossusvlei

Dag 9 - Sossusvlei & Windhoek

We beginnen de dag vroeg met een excursie in de woestijn. U ziet dan de Sossusvlei op z’n mooist als de kleuren intens zijn en constant veranderen, een lust voor fotografen. Ontbijt in de vlei tijdens de excursie. Daarna terugvlucht naar Windhoek. Na de lunch wordt een bezoek gebracht aan het Transport Museum in Windhoek.
Dit museum schetst de transportgeschiedenis van Namibië, met name die van de spoorwegen. Aan het begin van de avond vervolg van de treinreis aan boord van de “Pride of Africa” in noordelijke richting. (O,L,D)

Oryx - Sossusvlei, Namibie

Dag 10 - Cheetah Conservation Project

Na de lunch in de trein bezoekt u het Cheetah Conservation Project in Otjiwarongo. Deze niet gouvernementele organisatie werkt aan het redden van de Cheetah's en zijn ecosysteem. Hier staat ook het enige volledig uitgeruste genetica laboratorium dat uniek is in Afrika. Van hieruit werkt men samen met wetenschappers van over de hele wereld.
Aan het einde van de middag stapt u weer aan boord van de trein op weg naar één van de oudste parken van Afrika, Etosha National Park.
Overnachting aan boord van de trein. (O, L, D)

cheetah

Dag 11 - Etosha National Park

Aankomst in Tsumeb en transfer naar de Mokuti Lodge bij de oostelijke ingang van het enorme Etosha National Park. ‘s Middags maakt u een eerste wildsafari in het park op zoek naar de ’Big 5’: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Op de drooggevallen zoutvlaktes wemelt het van de dieren. Lunch, diner en overnachting in de Mokuti Lodge. (O,L,D)

Etosha National Park Namibië (1)

Dag 12 - Etosha National Park en aan boord

Een ochtendsafari in Etosha National Park waar naast grote beesten ook 340 vogelsoorten kunnen worden gespot. Tegen lunchtijd terugkeer aan boord van de trein voor het laatste deel van de reis door Namibië richting Swakopmund. (O,L,D)

Etosha National Park, Namibië

Dag 13 - Swakopmund

Een ontspannen ochtend aan boord terwijl de trein de Namib woestijn doorkruist. Rond het middaguur bereikt de trein het eindstation in Swakopmund, een stadje ingeklemd tussen de woestijn en de Atlantische Oceaan. Tijd om afscheid te nemen van het treinpersoneel. De komende nacht verblijft u in het Swakopmund Hotel. Swakopmund doet denken aan een Europese badplaats. De talloze historische gebouwen in Duits koloniale stijl, de palmen, de tuinen en goudgele stranden geven Swakopmund een plezierige uitstraling. De middag is ter vrije besteding. Overnachting in het Swakopmund Hotel. (O)

In de middag kunnen we optionele excursies aanbieden (niet inbegrepen). Kies bijvoorbeeld voor een rondvlucht boven de spectaculaire Skeleton Coast ten noorden van Swakopmund waar u o.a. oude scheepswrakken (skeletons ) uit het zeewater of woestijnzand ziet opsteken. Ook ziet u vanuit de lucht de enorme pelsrobbenkolonie bij Cape Cross.

einde treinreis Rovos

Dag 14 en 15 - Afscheid van Namibië

Een rustige ochtend. Tegen het middaguur transfer van uw hotel naar de internationale luchthaven van Walvisbaai, ten zuiden van Swakopmund. In de loop van de middag vertrekt u met South African Airways van Walvisbaai naar Johannesburg. Aansluitend vliegt u ’s avonds met KLM naar Amsterdam, waar u de volgende dag aankomt. (O)

Zuid-Afrika natuur
Lees meer
Lees minder

 

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! Er zijn drie type cabins aan boord van deze trein:een Pullman/Pullman Gold (7m2), DeLuxe (10m2) en Royal Suite (16m2).

treinreis-afrika-rovos-rail
Luxe Restaurant Rijtuig
treinreis-afrika-rovos-rail
Deluxe Cabin (11 m2)
Rovos Rail Pullman compartiment met dame
Pullman Cabin
treinreis-afrika-rovos-rail
Pullman Cabin (7 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Royal Suite (16 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Persoonlijke service aan boord
Rovos Rail Restaurant
Restaurant Rijtuig
Veeg naar links

Verleng uw reis 

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw reis in zuidelijk Afrika te verlengen, bijvoorbeeld met een ontspannen verblijf in Kaapstad.
Ook regelen wij fantastische safari avonturen in Botswana met verblijf in luxe lodges in de Okavango Delta of in het Chobe National Park. En sluit uw reis dan af met een bezoek aan de Victoria Watervallen die in deze periode van het jaar op hun grootst zijn.

Verlenging Kaapstad

Weinig steden hebben zo’n aantrekkingskracht als Kaapstad, aan de voet van de majestueuze Tafelberg. Deze fantastische metropool biedt talloze bezienswaardigheden, een mediterraan klimaat, uitstekende restaurants en winkels en een schitterend achterland. Neem tijd voor de belangrijkste hoogtepunten zoals de Botanische Tuinen van Kirstenbosch, Robbeneiland, het wijngebied rond Stellenbosch met de vele historische Kaap-Hollandse huizen, de spectaculaire kustweg Chapman’s Peak Drive en natuurlijk Kaap de Goede Hoop. Kortom, een verblijf van enkele dagen in deze heerlijke stad is een perfect vervolg op uw reis door Namibië.

Programma:
Tot en met dag 12 is het programma gelijk aan de ‘Namibië Safari’ hoofdreis.

Dag 13 - 16: SWAKOPMUND – KAAPSTAD
In de loop van de ochtend transfer van het Strand Hotel naar de luchthaven van Walvisbaai. Rond het middaguur vliegt u met Air Namibia of South African Airways van Walvisbaai in ruim 2 uur naar Kaapstad. Transfer bij aankomst naar het Vineyard Hotel & Spa voor een verblijf van 4 nachten.

Vineyard Hotel & Spa - Kaapstad
Het sfeervolle Vineyard Hotel & Spa ligt in de groene, exclusieve wijk Newlands op de oostelijke hellingen van de Tafelberg, vlakbij de Botanische Tuinen van Kirstenbosch. Het centrum van Kaapstad en de populaire Victoria & Alfred Waterfront liggen op 15 minuten rijden. Het hotel is gebouwd als een landhuis in Kaap-Hollandse stijl en wordt omgeven door een privépark van 2,5 ha. De inrichting bevat kunstwerken van vooraanstaande Zuid-Afrikaanse kunstenaars.
Uw ruime kamer biedt een prachtig uitzicht over de tuin en de bergen op de achtergrond. Er zijn veel voorzieningen waaronder een riant binnen- en buitenzwembad, een luxueus wellness & spa center, diverse restaurants waaronder het bekroonde Myoga Restaurant, een sushibar, een gezellig tuinterras en een ruime lounge. Op korte afstand van het hotel bevinden zich enkele spectaculaire golfbanen waaronder de befaamde ‘Steenberg Wine & Golf Estate’.

Tijdens uw verblijf in Kaapstad
Er zijn vele manieren om Kaapstad en omgeving te verkennen. Als u wilt, boeken wij voor u autohuur of een auto met chauffeur. Desgewenst regelen we een of meer georganiseerde excursies met privé-gids. Wij geven u enkele mogelijkheden:

 • Halve dag stadstour met bezoek aan de Botanische Tuinen van Kirstenbosch en (bij goed weer) een tocht per kabelbaan naar de top van de Tafelberg.
 • Dagtocht inclusief lunch naar Kaap de Goede Hoop, de meest zuidwestelijke punt van Afrika. Onderweg een stop bij de pinguïnkolonie van Boulders Beach en rit over de spectaculaire Chapman's Peak Drive.
 • Dagtocht naar de wijnstreek rond Stellenbosch met bezoeken aan twee gerenommeerde wijnhuizen. Uiteraard kunt u er de wijnen proeven. Ook de lunch in het wijngebied is inbegrepen.
 • Een excursie naar Robbeneiland.
 • Een helikoptervlucht boven Kaapstad en omgeving.

Dag 16: KAAPSTAD
Het grootste deel van de dag verblijft u nog in Kaapstad. U beschikt nog de hele dag over uw hotelkamer in het Vineyard Hotel & Spa. In de vooravond wordt u van het hotel naar de luchthaven gebracht en vliegt u per KLM naar Amsterdam.

Dag 17: EINDE REIS
Aankomst op Schiphol in de ochtend.

Reissom Verlenging: Kaapstad (6 dagen): op aanvraag

Inbegrepen in de reissom:

 • Vlucht van Walvisbaai naar Kaapstad per Air Namibia of South African Airways;
 • Rechtstreekse KLM vlucht Kaapstad-Amsterdam
 • 4 nachten accommodatie in het Vineyard Hotel & Spa in Kaapstad op basis van logies/ontbijt plus een ‘late check out’ op de vertrekdag
 • Transfers bij aankomst en vertrek in Kaapstad tussen luchthaven en hotel
   

Niet inbegrepen in de reissom:

- Fooien
- Persoonlijke uitgaven
- Optionele excursies

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Pride of Africa, in luxe 4- en 5-sterren hotels op prachtige locaties:

- 1 overnachting in het luxe Intercontinental hotel op de luchthaven van Johannesburg 
- 1 overnachting in de 5 sterren Sossusvlei Lodge
- 1 overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge bij Etosha National Park
- 1 overnachting in het Swakopmund hotel in Swakopmund 

JNB Intercontinental
Hotel Intercontinental Airport Johannesburg
JB 2016-04 Namibië Safari 125
Sossusvlei Lodge
Veeg naar links

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. 

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.
Op de lange reizen worden thema avonden georganiseerd. Reizigers kunnen zich dan passend kleden of kiezen voor smart casual (nette vrijetijdskleding). Thema’s zijn: 1 x “AFRIKA”-avond en/of 1 x “Jaren 20”-avond.

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en minimaal 6 lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Stoomlocomotieven
De mogelijkheden voor het inzetten van stoomlocomotieven in Zuidelijk Afrika zijn de laatste jaren verder ingeperkt. Voorzieningen voor het innemen van water en kolen zijn vrijwel overal verdwenen. Stoomlocomotieven rijden daarom alleen nog op het eigen spooremplacement van Rovos Rail in Pretoria dat u tijdens deze reis zult bezoeken.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.
 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Namibië Safari met Rovos Rail: Pretoria - Swakopmund
Vanaf 10.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold, Deluxe of Royal Suite aan boord van de trein.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
1 en 29 april
v.a. 10.698,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
1 en 29 april
v.a. 12.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
1 en 29 april
v.a. 15.398,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 4.298,-
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.398,- 
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • ‘Namibië Safari’ van Pretoria naar Swakopmund met Rovos Rail, 9 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg v.v. per KLM Economy Class * en Walvisbaai - Johannesburg * in economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen.
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele treinreis
 • Overnachting in het luxe Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in de 5-sterren Sossusvlei Lodge inclusief woestijnritten
 • Vluchten met kleine toestellen van Windhoek naar Sossusvlei en v.v.
 • Overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge bij Etosha National Park inclusief 2 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Overnachting in het Swakopmund Hotel (of gelijkwaardig) in Swakopmund
 • Stadsrondrit door Pretoria 
 • Diamantstad Kimberley met bezoek aan de Big Hole en het openluchtmuseum
 • Bezoek aan Upington in de Noord-Kaap provincie
 • Bezoek aan de enorme Fish River Canyon in het zuiden van Namibië
 • Bezoek Kolmanskop & Luderitz
 • Bezoek Cheetah Conservation Project
 • Tour in Windhoek met bezoek spoorwegmuseum
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden volgens programma (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van Rovos Rail
 • Wasserij-service aan boord van de trein
 • Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations
 • Uitgebreide reisinformatie

* Het KLM Economy Class en Airlink Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Fooien
 • Extra dranken en wasserij-service buiten de trein
 • Optionele excursies of activiteiten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan
 • Uiterlijk 120 dagen voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan
 • Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 180 dagen voor vertrek: 10% van de reissom
 • Bij annulering van 180 tot 120 dagen voor vertrek: 30% van de reissom
 • Bij annulering van 120 tot 60 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • Bij annulering vanaf 60 dagen voor vertrek: de volledige reissom
Reissom
15-daagse Namibië Safari met Rovos Rail: Pretoria - Swakopmund
Vanaf 10.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold, Deluxe of Royal Suite aan boord van de trein.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
1 en 29 april
v.a. 10.698,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
1 en 29 april
v.a. 12.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
1 en 29 april
v.a. 15.398,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 4.298,-
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.398,- 
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • ‘Namibië Safari’ van Pretoria naar Swakopmund met Rovos Rail, 9 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg v.v. per KLM Economy Class * en Walvisbaai - Johannesburg * in economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen.
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele treinreis
 • Overnachting in het luxe Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in de 5-sterren Sossusvlei Lodge inclusief woestijnritten
 • Vluchten met kleine toestellen van Windhoek naar Sossusvlei en v.v.
 • Overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge bij Etosha National Park inclusief 2 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Overnachting in het Swakopmund Hotel (of gelijkwaardig) in Swakopmund
 • Stadsrondrit door Pretoria 
 • Diamantstad Kimberley met bezoek aan de Big Hole en het openluchtmuseum
 • Bezoek aan Upington in de Noord-Kaap provincie
 • Bezoek aan de enorme Fish River Canyon in het zuiden van Namibië
 • Bezoek Kolmanskop & Luderitz
 • Bezoek Cheetah Conservation Project
 • Tour in Windhoek met bezoek spoorwegmuseum
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden volgens programma (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van Rovos Rail
 • Wasserij-service aan boord van de trein
 • Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations
 • Uitgebreide reisinformatie

* Het KLM Economy Class en Airlink Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Fooien
 • Extra dranken en wasserij-service buiten de trein
 • Optionele excursies of activiteiten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan
 • Uiterlijk 120 dagen voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan
 • Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 180 dagen voor vertrek: 10% van de reissom
 • Bij annulering van 180 tot 120 dagen voor vertrek: 30% van de reissom
 • Bij annulering van 120 tot 60 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • Bij annulering vanaf 60 dagen voor vertrek: de volledige reissom


Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en bijzondere treinreizen door zuidelijk Afrika