Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Geiranger_relax_copyright Havila Voyages

Havila Voyages

Vaar met de nieuwste schepen langs de 'postroute' door Noorwegen

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Havila Voyages? 

Deze nieuwe Noorse rederij vaart alleen in Noorwegen, langs de zogenaamde 'postroute'. Stap aan boord van een gloednieuw schip en geniet van de adembenemende route tussen Bergen en Kirkeness. U vaart langs 34 havens, door talloze fjorden en maakt kennis met historische Hanzesteden. De nieuwe, hybride schepen zijn speciaal gebouwd met milieuvriendelijke technieken om de Noorse wateren schoon te houden. Verantwoord cruisen door Noorwegen! 

Havila Voyages laat u Noorwegen op een hele andere manier zien, dan de andere cruiserederijen. De nieuwe schepen brengen u het gehele jaar door via de 'postroute' helemaal tot bovenin Noorwegen. Dus van kleine Noorse dorpjes en fjorden tot aan de Noordkaap en van Middernachtzon tot Noorderlicht. Tijdens uw cruise maakt u korte stops en u kunt ook een gedeelte van de route kiezen. 

Volpension verzorging
Havila Voyages biedt u een volpension verzorging aan boord van hun schepen met veelal lokale specialiteiten, koffie en thee en water zijn inbegrepen. Er is een a-la-carte en buffetrestaurant,  Wi-Fi aan boord is kosteloos en u kunt gebruik maken van faciliteiten zoals een fitnessruimte, sauna, whirlpool en lezingen. De schepen bieden plaats aan ca. 640 passagiers en worden aangedreven door  hybride motoren waarbij zij varen op vloeibaar gas (LNG) en in de haven gebruik maken van elektriciteit. De inrichting is in Scandinavisch design met natuurlijke, rustgevende kleuren. Uw hut is voorzien van douche, toilet, kast, tv,  Wi-Fi en USB aansluitingen.

Schepen van Havila

Klein, nieuw, Scandinavisch ingericht en milieuvriendelijk. Welkom aan boord! 

Reizen met Havila

Heeft u interesse in een cruise met Havila Voyages? U kunt contact opnemen met onze Travel Consultants om de mogelijkheden te bespreken. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen