Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SeaCloud_II_Ship_12

Sea Cloud Cruises

Geniet van een luxe zeiljachtcruise op de authentieke schepen van Sea Cloud Cruises

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Sea Cloud Cruises?

Sea Cloud brengt u een authentieke manier van cruisen; met een zeilschip! Sea Cloud is uniek met haar beroemde Sea Cloud 1, een schip met een ware historie, maar uitermate geschikt voor de reiziger die van luxe en comfort houden. De schepen zijn zeiljachten die al meer dan 40 jaar in harmonie met het de natuur varen en zo vaak als mogelijk is de wind in de zeilen heisen. Door de kleine schepen is het met een zeljacht van Sea Cloud makkelijker om op plaatsen te komen waar andere, grote schepen niet kunnen komen!

De schepen van Sea Cloud bieden u faciliteiten zoals een Lido dek met zongedeelte en restaurant gedeelte, restaurant, bar en lounge. De Sea Cloud 2 en Sea Cloud Spirit hebben een kleine fitnessruimte. Deze schepen zijn in dezelfde stijl gebouwd als de beroemde Sea Cloud 1, dat ooit als meest luxueuze privé zeiljacht gebouwd is.

De sfeer aan boord bij Sea Cloud is ontspannen en casual, maar het kwaliteitsniveau is heel hoog. Ook op culinair gebied wordt u verzorgd op topniveau. Bij mooi weer kunt u op het Lido dek genieten van een lunch of diner, waar u kunt aanschuiven aan één van de lange tafels. Verfijnde menu's worden gemaakt van lokale producten en wijnen uit de regio's. De verzorging aan boord is op basis van volpension met een selectie van drankjes inbegrepen tijdens de maaltijden. Daarnaast zijn een echt traditioneel Captain's dinner en welkomstcocktail inbegrepen. Ook watersportmogelijkheden zoals snorkelen en sub-boarden inbegrepen. In de avond kunt u uw dag afsluiten met een drankje op het dek in de Lido bar, zoals passend bij een traditioneel zeilschip onder genot van muziek van bijvoorbeeld een shanty koor.

Schepen van Sea Cloud Cruises

De wind glijdt door de grote zeilen terwijl u ontspannen geniet op het dek

Reizen met Sea Cloud Cruises

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen