Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
DK7 Club Outdoor-large

Swan Hellenic

Luxe expeditieschepen voor unieke ervaringen, 'see what others don't'.

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Waarom kiezen voor Swan Hellenic?

Swan Hellenic is een Britse rederij die tot 2017 bestond en in 2021 opnieuw is opgestart met gloednieuwe, vijf-sterren luxe expeditieschepen in Scandinavische stijl. Het nieuwe Swan Hellenic bouwt verder met het Britse erfgoed aan een mooie rederij voor culturele expeditiecruises. Deze ultraluxe schepen bieden plaats aan slechts 150 passagiers en garanderen een all-inclusive expeditie-ervaring in zowel de tropische wateren als de poolgebieden. De suites bieden allen een uitzicht op zee!

Swan Hellenic is een kleine rederij met twee gloednieuwe 5-sterren schepen die plaats bieden aan ca. 150 gasten. De rederij wil haar gasten een unieke culturele expeditie ervaring bieden met bijna een 1 op 1 ratio van personeel/gasten. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke service. Hun unieke 'see what others don't concept' belooft bijzondere routes; van Antarctica tot de Pacific, het Russische Verre Oosten tot aan Groenland!

De verzorging aan boord van de Swan Hellenic schepen is op basis van all-inclusive; dit houdt niet alleen in dat al uw maaltijden en een selectie aan dranken zijn inbegrepen, maar ook vaak transfers en een nacht hotel voor uw cruise, Wi-Fi aan boord van het schip en excursies, waar vooraf door een ervaren expeditie team ook lezingen over worden gehouden. De schepen kennen geen binnenhutten, maar alleen buiten-, balkonhutten en suites. Allen zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen zoals een tv, usb-aansluitingen en badkamer in Scandinavische stijl. Er is een 'expeditielab', club lounge, Obersvation lounge (voor lezingen), zwembad met terras en snackbar, gym en spa gedeelte met o.a. een sauna met een fantastisch uitzicht.

Schepen van Swan Hellenic

De nieuwe schepen van Swan Hellenic zijn in boutique stijl en hebben een versterkte hul en extra grote stabilatoren voor het varen tussen de ijsschotsen. 

Reizen met Swan Hellenic

Neem contact op met onze Travel Consultants voor meer informatie over het reisaanbod van Swan Hellenic

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen