Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Visser
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Irrawaddy

Cruise Irrawaddy

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Met een Irrawaddy cruise ontdekt u ongerept Myanmar in 5-sterren luxe

Het authentieke Myanmar, sinds 1989 de nieuwe naam van Birma, staat bekend om haar oeroude, maar nog altijd levende tradities. Sinds Aung San Suu Kyi het gezicht is van een vrij en democratisch Myanmar, is de lente aangebroken en slaat het land een nieuwe weg in. Hiermee is het een schitterende bestemming voor een cruise Irrawaddy.

Tijdens een exotische cruise over de Irrawaddy rivier, de levensader van het 'gouden land', maakt u kennis met culturele schatten als Yangon en Prome, de tempelstad Bagan en Mandalay. Een prachtige Irrawaddy cruise waarbij nostalgie gecombineerd wordt met comfort tijdens uw verblijf aan boord van een luxe 5-sterren hotelschip.

Ontdek cruisen door Myanmar

De Irrawaddy is de belangrijkste rivier van Myanmar. Met een lengte van ruim 2.170 kilometer en een stroomgebied van ruim 400.000 km² is het ook een van de grootste rivieren van Zuidoost-Azië. De rivier stroomt van noord naar zuid door Myanmar, vanaf het gebergte van de Himalaya naar de Andamanse Zee, waar de rivier een 300 kilometer brede rivierdelta vormt. De rivier wordt ook wel de ‘Weg naar Mandalay’ genoemd.

Al ongeveer 1.200 jaar vormt de Irrawaddy rivier de levensader van het land. Vele steden, waaronder Mandalay, zijn aan de rivier gelegen en voor het grootste deel van hun handel afhankelijk van de rivier. Naast dit belang voor de scheepvaart is de Irrawaddy ook een belangrijke visgrond voor de bevolking. Er zijn daarnaast duizenden hectaren landbouwgrond in de nabijheid van de rivier. Tijdens de schilderachtige cruises over de Irrawaddy rivier bevaart u de Irrawaddy en ervaart u het leven van Myanmar.

Uw luxe en intieme 5-sterren luxe riviercruiseschip Irrawaddy Explorer is perfect afgestemd op de omgeving van de Irrawaddy. De Irrawaddy Explorer mag tot de top van de riviercruiseschepen gerekend worden. Dit schip biedt u tijdens de cruise Irrawaddy de luxe en grandeur die u van een luxe 5 sterren hotel in Azië mag verwachten. Vanaf het Zonnedek heeft u een schitterend uitzicht op de rivier en haar tropische oever. U maakt uw Irrawaddy Explorer cruise met een internationaal gezelschap. Aan boord ontstaan gegarandeerd nieuwe vriendschappen!

Irrawaddy cruises en Orient Express

Voor een unieke bestemming als de Irrawaddy in Myanmar is het natuurlijk mogelijk uw reis op maat aan uw specifieke wensen aan te passen. Zo is er nu de combinatie van de Irrawaddy cruises en Orient Express. In het stijlvolle Singapore neemt u plaats in de Eastern & Oriental Express. De nostalgische elementen van koper en goud maken van uw rijdende verblijf een bijna koninklijke loge. U wordt regelmatig verrast door een ander panorama dat voorbij glijdt. In het Thaise Kanchanaburi laat de onmenselijke waarheid achter de brug u niet los wanneer u symbolisch naar de overkant van de Kwai wandelt. Even verderop ligt de eindbestemming Bangkok. Hier maakt u zich op voor de Irrawaddy cruise Myanmar.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen