Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Douro shutterstock_161189531
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruises met vlucht

Cruises met vlucht

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruises met vlucht inbegrepen over de Douro, Wolga, Donau en wereldwijde rivieren

Voor bijzondere cruises met vlucht bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Als u besluit om mee te gaan op één van onze cruises met vlucht kunt u eerste klas service verwachten. Afhankelijk van de geboekte cruises met vlucht is een passend programma met excursies beschikbaar. Ook hebben we voor 2019 weer prachtige cruises met vlucht in ons programma. Wij bieden cruises met vlucht aan binnen Europa, maar ook wereldwijd. Door onze jarenlange ervaring bevelen wij u cruises met vlucht van harte aan.

Diverse bestemmingen voor onze cruises met vlucht inbegrepen

Bij al onze cruises met vlucht is uw vliegticket inbegrepen. Al ruim 40 jaar organiseren wij cruises met vlucht. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject en elke dag een ander panorama. U bent verzekerd van de beste uitzichten op de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken tijdens de cruises met vlucht. Gaat u mee op reis over de Douro? De rivier zoekt sierlijk haar weg door één van de meest spectaculaire wijnregio’s ter wereld. Of kiest u liever voor de Donau? De Donau is het neusje van de zalm en wordt niet voor iets aangeduid als de ‘Koningin van Europa’. Ontdekt u bij voorkeur andere werelddelen en landen ver van huis? Denk dan eens aan een cruise over de Mekong, Irrawady of Mississippi!

Luxe cruise met vlucht

Tijdens de cruises met vlucht kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze 5- en 6-sterren luxe hotelschepen. De hotelschepen zijn stijlvol en elegant ingericht en alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste schepen beschikken over prachtige cabines met een panorama schuifpui en een Frans balkon. Mogen wij u welkom heten aan boord tijdens één van onze cruises met vlucht inbegrepen?

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen