Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Amadeus Queen exterieur
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Riviercruises Europa

Riviercruises Europa

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe riviercruises Europa met schitterende tussenstops

Een riviercruise door Europa maken is mogelijk bij Friendship Cruises. Wij organiseren al ruim 40 jaar de betere vaarvakanties over de mooiste rivieren van Europa. U verblijft bij ons aan boord van de mooiste 4-, 5- en 6-sterren hotelschepen gedurende een van onze prachtige riviercruises. Wij organiseren de riviercruises het hele jaar door, zodat u wanneer u maar wilt op vakantie kunt. Verwelkomen wij u binnenkort aan boord voor een prachtige riviercruise over de Europese rivieren?

Royaal aanbod riviercruises door Europa 

Friendship Cruises vaart over de mooiste rivieren van Europa. Zo hebben wij riviercruises over de Seine en de Donau, maar ook over de Rhône en de Rijn. U kunt er ook voor kiezen om een cruise te maken over de Elbe of één van Europa’s andere grote rivieren. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, bij Friendship Cruises vindt u altijd een passende riviercruise. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod van Friendship Cruises en ontdek Europa via het water. Een bootreis is hiervoor een uitstekende keuze.

Aan boord van alle gemakken voorzien

Wij varen enkel met 4-, 5- en 6-sterren hotelschepen, waardoor u verzekerd bent van het hoogste niveau van comfort. U verblijft in een ruim opgezette cabine die bijzonder stijlvol is ingericht. Afhankelijk van met welke schip u vaart, treft u aan boord diverse faciliteiten, zoals een restaurant, een bar, een fitnessruimte, een massageruimte en een zonnedek. De vriendelijke bemanning staat gedurende de riviercruises door Europa altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen