Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rocky Mountaineer stoney creek

Op ontdekkingstocht door West-Canada  

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Groepsreis Uniek West-Canada

Ervaar het prachtige West-Canada! Vanuit Vancouver reist u via Sun Peaks en het prachtige Wells Gray Park naar Jasper, gelegen in de Rocky Mountains. Via de beroemde Icefields Parkway en een stop bij de Athabasca Gletsjer reist u naar het gezellige Banff. Hier begint uw 2-daagse trein avontuur naar Vancouver aan boord van de Rocky Mountaineer. Geniet van een prachtig uitzicht op het continue wisselende landschap en laat u verwennen met maaltijden en dranken. Op Vancouver Island verblijft u in Victoria en in Campbell River, waar u grote kans heeft om beren of orka’s te spotten. Per ferry keert u terug naar het vaste land voor de laatste nachten in het gezellige Whistler.

013-3-0003_jpeg
Vertrek van de Rocky Mountaineer
ICON_summer_banff_avenue_Zizka_2h
Banff
VCC_aerial_0062_2_4C150_HR
Vancouver
shutterstock_1035757828 Vancouver
Clock Tower in Vancouver
shutterstock_99269423 Hoodoos
Hoodoos bij Banff
explore_drive_icefields_parkway_B11_1h-1
Icefields Parkway
Wildlife Eagle Nook (13)
Zeearend
Banff shutterstock_601048877-1
Lake Louise
Victoria
Victoria
Whistler - shutterstock_1324823348 - beer
Whistler
shutterstock_115945702
Stanley Park Vancouver
shutterstock_734361697 - Sun Peaks
Sun Peaks
Whistler _654227881
Whisler
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Vancouver

Eind van de ochtend verzamelen op de luchthaven Schiphol. In de middag vertrekt uw KLM-vlucht richting Vancouver. 

Na aankomst in Vancouver haalt u de bagage op en gaat door de security. In de aankomsthal wordt u opgewacht door de Nederlandssprekende gids voor de transfer naar uw hotel. U verblijft in het 3-sterren hotel Holiday Inn & Suites Downtown Vancouver of gelijkwaardig. De rest van de middag en avond zijn ter vrije besteding, zodat u kunt acclamatiseren. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting Vancouver.

VCC_aerial_0062_2_4C150_HR

Dag 2 - Vancouver

Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u een stadstour door Vancouver: bezoek Chinatown en het historische Gastown of het oude Vancouver, Canada Place en de Waterfront. De tour gaat verder door Stanley Park met een stop bij de beroemde totempalen. U rijdt over Granville Island, bekend om de vele kunstenaarsstudio's, boetieks en de openbare markt.  De middag is ter vrije besteding, zodat u op eigen gelegenheid de stad verder kunt verkennen. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Vancouver.

shutterstock_370294151 Vancouver Stanley Park

Dag 3 - Vancouver- Sun Peaks

Ontbijt in het hotel. Vandaag reist u door de vruchtbare Fraser Valley, een belangrijke landbouwregio nabij Vancouver, en verder naar het woestijnachtige land van de Thompson-Okanagan-regio. Alsemplanten en glooiende heuvels domineren het landschap en vormen een verrassend contrast met het weelderige kustgebergte van Vancouver en het lagere vasteland. U overnacht in Sun Peaks in de 3-sterren Hearthstone Lodge of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Sun Peaks.

shutterstock_299826710 - Sun Peaks

Dag 4 - Sun Peaks - Jasper

Ontbijt in het hotel. Vandaag reist u opnieuw naar het noorden via Clearwater en het prachtige Wells Gray Park, waar u stopt om Spahats Falls te bekijken. Tijdens de reis heeft u grote kans op het zien van wildlife: herten, zwarte beren en de vele soorten vogels die in het park leven. Steek de Yellowhead Pass over naar het oosten langs Mount Robson, de hoogste top in de Canadese Rockies. U arriveert in Jasper, waar u overnacht in de 3-sterren Jasper Inn of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Jasper.

shutterstock_1109841647 - spahats falls

Dag 5 - Jasper - Banff

Ontbijt in het hotel. Vroeg vertrek over de Icefield Parkway, één van 's werelds mooiste wegen, langs enkele van de hoogste bergen en de mooiste gletsjers van Canada. Stop bij Athabasca en Sunwapta Falls voordat u de Athabasca-gletsjer bereikt, één van de grootste ophopingen van ijs ten zuiden van de poolcirkel. Hier rijdt u met de Ice Explorer de Athabasca-gletsjer op voor een kijkje bij de ijsformaties. Vervolgens gaat u verder richting Banff en passeert u Bow Lake en Peyto Lake op weg naar het beroemde Lake Louise om te genieten van het spectaculaire uitzicht over het meer naar de Victoria Glacier. De reis eindigt in Banff, waar u overnacht in het 3-sterren Banff Ptarmigan Inn of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Banff.

Trans Canada by Rail Lake Louise-1

Dag 6 - Banff

Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u een tour door Banff en omgeving. U komt onder andere langs de Bow River Falls, Tunnel Mountain Drive met de door de wind geërodeerde hoodoos en Surprise Corner. De middag is ter vrije besteding. Wandel door het gezellige plaatsje Banff, bezoek één van de lokale natuurhistorische musea of neem een duik in de Upper Hot Springs. U kunt ook de Banff Gondola pakken naar Sulphur Mountain voor een panoramisch uitzicht over de omliggende bergen. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Banff.

shutterstock_99269423 Hoodoos

Dag 7 - Banff – Rocky Mountaineer - Kamloops

In de ochtend gaat u naar het treinstation van Banff, waar u aan boord stapt van de Rocky Mountaineer. U reist vandaag van Banff naar Kamloops, midden in het binnenland van British Columbia. Uw reis gaat door een spectaculair scala aan landschappen, terwijl u reist tussen de gletsjer en met sneeuw bedekte toppen van de Canadese Rockies, over bergpassen en door opmerkelijke tunnels, langs rotsachtige oevers en over de ranchlands van het binnenland. De hoogtepunten van vandaag zijn de Continental Divide, de Spiral Tunnels, de Kicking Horse Canyon, Rogers Pass en Craigellachie - waar de laatste spijker van de Canadian Pacific Railway werd geslagen. Onderweg geniet u van een ontbijt en een heerlijke lunch. Tegen de avond komt u aan in Kamloops. Transfer naar uw hotel. U overnacht in een middenklasse hotel (hotel pas bij check in bekend). Diner op eigen gelegenheid. Overnachting Kamloops.

Rocky Mountaineer stoney creek

Dag 8 - Kamloops – Rocky Mountaineer - Vancouver

Vroeg in de ochtend transfer naar het treinstation van Kamloops, waar u aan boord stapt voor de 2e dag van uw treinreis aan boord van de Rocky Mountaineer. Uw reis gaat verder naar het westen richting de Stille Oceaan en de kuststad Vancouver. Op de reis van vandaag ziet u opnieuw dramatische veranderingen in het landschap, van de woestijnachtige omgeving van het binnenland, door kronkelende rivierravijnen en ongerepte bossen, naar de kust- en Cascade-bergen en de weelderige groene velden van de Fraser River Valley. Hoogtepunten zijn de steile hellingen en rotswanden langs de Thompson River en het ruisende water van Hell's Gate in de Fraser Canyon. Geniet aan boord van het ontbijt en de lunch, terwijl het landschap aan u voorbij glijdt. Uw treinreis eindigt vanavond bij aankomst in Vancouver. Transfer naar uw hotel, het 3-sterren Hampton Inn & Suites Vancouver Downtown of gelijkwaardig. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting Vancouver.

Rocky Mountaineer Fraser_Bridge

Dag 9 - Vancouver - Victoria

Ontbijt in het hotel. De ochtend begint met een transfer naar de Tsawwassen ferry terminal waar u aan boord gaat van een ferry voor de 1,5 uur durende overtocht van de Georgia Straight door de prachtige Gulf Islands. Let onderweg goed op, want de kans is groot dat u Amerikaanse zeearenden, zeehonden of zelfs orka's ziet! Na aankomst op Vancouver Island brengt u een bezoek aan de beroemde Butchart Gardens. Vervolgens gaat u naar het centrum van Victoria, waar u incheckt in het 3,5-sterren Chateau Victoria Hotel & Suites of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Victoria.

victoria binnenhaven

Dag 10 - Victoria

Ontbijt in het hotel. Geniet deze ochtend van een sightseeing tour door de stad. Hoogtepunten zijn Beacon Hill Park, Bastion Square, de parlementsgebouwen, Chinatown, de Inner Harbour en het historische Empress Hotel.  De middag is ter vrije besteding, zodat u zelf Victoria verder kunt verkennen. Optioneel is het ook mogelijk een walvistocht te boeken. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Victoria.

Wildlife Eagle Nook (2)

Dag 11 - Victoria – Campbell River

Ontbijt in het hotel. Reis vandaag naar het noorden langs de Island Highway. Onderweg stoppen we om de beroemde muurschilderingen van Chemainus te bewonderen. Vanuit Parksville gaat u verder naar het westen en wordt gestopt bij Cathedral Grove voor een wandeling tussen de torenhoge Yellow Cedars, zo groot dat er 5 mensen nodig zijn om de boom te omcirkelen. De reis eindigt in Campbell River, de zalmhoofdstad van Canada. Hier overnacht u in de 3-sterren Coast Discovery Inn of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Campbell River.

shutterstock_554829073 - Cathedral Grove

Dag 12 - Campbell River

Ontbijt in het hotel. In de ochtend vertrek naar Elk Falls Provincial Park voor een mooie wandeling. U keert terug naar Campbell River, waar u de middag ter vrije besteding heeft. Er is veel te doen in en rond Campbell River. Optioneel bieden we het Walvis & Wildlife Avontuur aan: verken de wateren van de Salish Sea, Discovery Passage en Johnstone Strait. Met een overvloed aan wilde dieren in het gebied, heeft u grote kans bultruggen, orka's, dolfijnen, beren of Steller-zeeleeuwen te zien. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Campbell River.

Rocky Mountaineer Canada - Wildlife

Dag 13 - Campbell River - Whistler

Ontbijt in het hotel. We verlaten Campbell River en rijden naar Nanaimo voor uw BC Ferries cruise door de Golf van Georgia naar Horseshoe Bay. Bij aankomst gaat u per touringcar over de Sea to Sky Highway en verder naar het noorden. De weg biedt een spectaculair uitzicht, terwijl u Howe Sound helemaal naar Squamish volgt. Stop onderweg om de Shannon Falls te bekijken. Ga verder naar Whistler, waar u incheckt in het 3,5-sterren Listel Hotel Whistler of gelijkwaardig. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Whistler.

NA-BOW-005_Med_

Dag 14 - Whistler

Ontbijt in het hotel. Vandaag maakt u een tocht met de Whistler Gondola voor een panoramisch uitzicht op het dorp en de omliggende bergen. Zorg ervoor dat u de Peak2Peak Gondola oversteekt van Whistler naar Blackcomb Mountain - een unieke ervaring! De uitzichten zijn adembenemend, dus houd uw camera gereed. De Whistler Mountain Gondola stijgt tot ruim 1.800 m boven de zeespiegel met prachtige uitzichten op met sneeuw bedekte bergen. De middag is ter vrije besteding om het dorp verder te verkennen en de laatste inkopen te doen. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting Whistler.

shutterstock_391849615 - Whistler

Dag 15 - Whistler - Vancouver

Ontbijt in het hotel. Tot aan vertrek heeft u tijd om Whistler Village verder te ontdekken. Vervolgens vertrekt u richting Vancouver Airport (transfer ca. 3 uur). Eind van de middag vliegt u met KLM terug naar Amsterdam.

Sea to Sky Highway Vancouver Whister

Dag 16 - Amsterdam

In de loop van de ochtend aankomst in Amsterdam.  KLM
Lees meer
Lees minder

Rocky Mountaineer

De beroemde Rocky Mountaineer neemt u mee op een boeiende treinreis dwars door de Rocky Mountains. Deze treinreis van  Banff/Lake Louise naar Vancouver duurt 2 dagen, met overnachting in een hotel in Kamloops. De Rocky Mountaineer rijdt uitsluitend overdag, om niets van het schitterende landschap te hoeven missen. Uw gastheer/gastvrouw vertelt aan boord uitgebreid over alle bezienswaardigheden die u tegenkomt. Tijdens de treinreis zijn de maaltijden (2 x ontbijt en 2 x lunch), (alcoholische) dranken, koffie, thee en snacks aan boord inbegrepen. De Rocky Mountaineer biedt 2 klasses: GoldLeaf en SilverLeaf.


Rocky Mountaineer exterieur (3)
Rocky Mountaineer
Rocky Mountaineer onboard GoldLeaf (2)
GoldLeaf Service
013-3-0015_jpeg
Maaltijden in de GoldLeaf Service
Rocky Mountaineer SilverLeaf Service (2)
SilverLeaf Service
RM_JTC_Train_4_NH_2016
Open achterbalkon in de GoldLeaf Service
013-3-0013
Uitzicht vanaf het open achterbalkon in de GoldLeaf Service
01330249
Rocky Mountaineer
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Tijdens deze reis overnacht u in comfortabele 3 sterren hotels:
- 2 nachten hotel Holiday Inn & Suites Downtown Vancouver of gelijkwaardig in Vancouver
- 1 nacht Sun Peaks Hearthstone Lodge of gelijkwaardig in Sun Peaks
- 1 nacht Jasper Inn of gelijkwaardig in Jasper
- 2 nachten Banff Ptarmigan Inn of gelijkwaardig in Banff
- 1 overnachting (hotel pas bij check in bekend) in Kamloops
- 1 overnachting Hampton Inn & Suites Vancouver Downtown of gelijkwaardig in Vancouver
- 2 overnachtingen Chateau Victoria Hotel & Suites of gelijkwaardig in Victoria
- 2 overnachtingen Coast Discovery Inn of gelijkwaardig in Campbell River
- 2 overnachtingen Listel Hotel Whistler of gelijkwaardig in Whistler

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse reis Uniek West-Canada
Vanaf 7.498,- p.p.

Deze reis kunt u maken op basis van SilverLeaf  Service of GoldLeaf Service aan boord van de Rocky Mountaineer.
Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dan ook goed ter been te zijn.  

Vertrekdatum 2023
Prijs per persoon o.b.v. SilverLeaf
15 t/m 30 juni
v.a. 7.498,-

Toeslag éénpersoonskamer: v.a. 1.798,-
Toeslag GoldLeaf Service Rocky Mountaineer: v.a. 698,- p.p.

 

 

 

 

 • Vlucht met KLM Amsterdam – Vancouver v.v. in Economy Class, inclusief luchthavenbelastingen en huidige brandstofheffingen (€ 322,- p.p.) 
 • 14 hotelovernachtingen conform programma, inclusief ontbijt (m.u.v. dag 7 en 8, dan is het ontbijt aan boord van de Rocky Mountaineer)
 • 2-daagse treinreis aan boord van de Rocky Mountaineer van Banff naar Vancouver op basis van SilverLeaf Service, inclusief ontbijt en lunch
 • Halve dag stadstour Vancouver
 • Dagtocht van Vancouver naar Sun Peaks
 • Dagtocht van Sun Peaks naar Jasper
 • Dagtocht van Jasper naar Banff, inclusief stop bij de Athabasca Gletsjer en tocht per ICE Explorer
 • Halve dag tour Banff en omgeving
 • Dagtocht van Vancouver naar Victoria, inclusief bezoek aan Butchart Gardens
 • Halve dag stadstour Victoria
 • Dagtocht Victoria - Campbell River
 • Halve dag tour Elk Falls Provincial Park, vanuit Campbell River
 • Dagtocht van Campbell River naar Whistler
 • Tocht per Whistler Gondola
 • BC Ferries overtocht van Vancouver naar Victoria
 • BC Ferries overtocht van Nanaimo naar Vancouver
 • Transfers conform programma
 • Nederlandssprekende gids tijdens de reis in Canada  • eTA reistoestemming ( online visum Canada - CAD 7,- per persoon ) 
 • Toeslag GoldLeaf Service aan boord van de Rocky Mountaineer ( € 698,- per persoon)  
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele excursies, activiteiten  
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage à € 5,- p.p.
 • ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering vanaf 56 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum aantal deelnemers 20, het maximum aantal 25. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen 
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rocky Mountaineer en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rocky Mountaineer behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
16-daagse reis Uniek West-Canada
Vanaf 7.498,- p.p.

Deze reis kunt u maken op basis van SilverLeaf  Service of GoldLeaf Service aan boord van de Rocky Mountaineer.
Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dan ook goed ter been te zijn.  

Vertrekdatum 2023
Prijs per persoon o.b.v. SilverLeaf
15 t/m 30 juni
v.a. 7.498,-
Toeslagen

Toeslag éénpersoonskamer: v.a. 1.798,-
Toeslag GoldLeaf Service Rocky Mountaineer: v.a. 698,- p.p.

 

 

 

 

Inbegrepen
 • Vlucht met KLM Amsterdam – Vancouver v.v. in Economy Class, inclusief luchthavenbelastingen en huidige brandstofheffingen (€ 322,- p.p.) 
 • 14 hotelovernachtingen conform programma, inclusief ontbijt (m.u.v. dag 7 en 8, dan is het ontbijt aan boord van de Rocky Mountaineer)
 • 2-daagse treinreis aan boord van de Rocky Mountaineer van Banff naar Vancouver op basis van SilverLeaf Service, inclusief ontbijt en lunch
 • Halve dag stadstour Vancouver
 • Dagtocht van Vancouver naar Sun Peaks
 • Dagtocht van Sun Peaks naar Jasper
 • Dagtocht van Jasper naar Banff, inclusief stop bij de Athabasca Gletsjer en tocht per ICE Explorer
 • Halve dag tour Banff en omgeving
 • Dagtocht van Vancouver naar Victoria, inclusief bezoek aan Butchart Gardens
 • Halve dag stadstour Victoria
 • Dagtocht Victoria - Campbell River
 • Halve dag tour Elk Falls Provincial Park, vanuit Campbell River
 • Dagtocht van Campbell River naar Whistler
 • Tocht per Whistler Gondola
 • BC Ferries overtocht van Vancouver naar Victoria
 • BC Ferries overtocht van Nanaimo naar Vancouver
 • Transfers conform programma
 • Nederlandssprekende gids tijdens de reis in Canada Niet inbegrepen
 • eTA reistoestemming ( online visum Canada - CAD 7,- per persoon ) 
 • Toeslag GoldLeaf Service aan boord van de Rocky Mountaineer ( € 698,- per persoon)  
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Overige maaltijden en dranken
 • Optionele excursies, activiteiten  
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Bijdrage calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage à € 5,- p.p.
 • ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 56 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering vanaf 56 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum aantal deelnemers 20, het maximum aantal 25. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen 
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rocky Mountaineer en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rocky Mountaineer behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Met de Rocky Mountaineer maakt u de mooiste treinreizen door de Canadese Rocky Mountains. Bekijk ook onze andere rondreizen per trein door Canada.