Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
C - Kirkenes Snow Hotel (2)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Arctic Explorer: St. Petersburg - Moskou

Op zoek naar het Noorderlicht 

treinreizen

Arctic Explorer: St. Petersburg - Moskou of v.v.

Een Arctisch avontuur op rails

Compartiment met privé badkamer
Veilig en comfortabel reizen
Alle excursies inbegrepen
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
St. Petersburg / Moskou
Trein
Golden Eagle
Destin
v.a. 13.798,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Per Golden Eagle privétrein naar het Noorderlicht

Een spectaculaire 12-daagse reis naar het Noorderlicht aan boord van de exclusieve Golden Eagle Trans-Siberian Express. Uw ‘Arctische’ avontuur begint zodra u aan boord stapt van deze luxe privétrein die u kennis laat maken met het fascinerende landschap van Rusland. In het Noorse mijnstadje Kirkenes gaat u op zoek naar de Aurora Borealis, het magische Noorderlicht. Ook krijgt u de gelegenheid om een tocht te maken per hondenslee over de toendra’s en de bevroren fjorden. 
Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.  

 

Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
MoscowRedSquare6753
Het Rode Plein Moskou
Suzdal
Suzdal
C - Kirkenes Snow Hotel (7)
het Noorderlicht
C - Kirkenes Snow Hotel (8)
Kirkenes Snow Hotel
_AEX4870-lr10x15
St. Petersburg
StBasilsCathSatCol2_1919 - Moskou
Moskou
_AEX5923-lr10x15 - Petrozavosk
Petrozavosk
C - Kirkenes Snow Hotel (6)
Tocht per hondenslee Kirkenes
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - St. Petersburg

Vliegreis per KLM van Amsterdam naar St. Petersburg. Bij aankomst op de luchthaven wordt u opgewacht en naar het centraal gelegen luxueuze 5-sterren Hotel Four Seasons (of vergelijkbaar) gebracht voor een verblijf van twee nachten.
‘s Avonds wordt u uitgenodigd voor de champagne borrel waar u uw medereizigers ontmoet en vervolgens wordt het exclusieve welkomstdiner geserveerd.

_AEX4972-lr10x15

Dag 2 - St. Petersburg

Sint-Petersburg is een prachtige stad, vol met indrukwekkende paleizen, historische monumenten, brede boulevards en prachtige bruggen. De stad is bekend als dè ballet- hoofdstad van de wereld. Tijdens de reis in december ziet de stad er sprookjesachtig uit i.v.m. Rozhdestvo (het Russische kerstmis) die wordt gevierd op 7 januari.

Vandaag staat in het teken van een rondleiding door het Paleis van Catherine in Pushkin en natuurlijk de Hermitage, het voormalige winterpaleis van de tsaren, waar zich de Koninklijke kunstcollectie met meer dan drie miljoen kunstwerken bevindt. Het is één van 's werelds grootste en meest indrukwekkende musea.

Maak uw avond in St. Petersburg extra speciaal door een ballet- of operavoorstelling te bezoeken in één van de wereldberoemde theaters van St Petersburg. (bezoek is niet inbegrepen in de reissom en dient ten minste zes weken voor vertrek aangevraagd en geboekt te worden).

_AEX4870-lr10x15

Dag 3 - St. Petersburg en aan boord

Vandaag staan nog een aantal belangrijke bezienswaardigheden in St. Petersburg op het programma, zoals de kathedraal van St. Isaac's en de Nevsky Prospect.

December reis:
In de middag is het dan eindelijk zover: dan begint uw Arctische Avontuur aan boord van de Golden Eagle. U heeft de unieke kans om oudjaarsavond aan boord van de trein te vieren. ’s Avonds wordt een feestelijk ´Gala Caviar Dinner´ geserveerd in de prachtig gedecoreerde restaurantwagens. Geniet tijdens het diner van de Champagne, internationale wijnen en live muziek. Een bijzondere jaarwisseling aan boord van de Golden Eagle die u niet snel zult vergeten.

Februari reis:
In de middag is het dan eindelijk zover: dan begint uw Arctische Avontuur aan boord van de Golden Eagle. ’s Avonds wordt een feestelijk ´Gala Caviar Dinner´ geserveerd in de prachtig gedecoreerde restaurantwagens. Geniet tijdens het diner van de Champagne, internationale wijnen en live muziek.

_AEX5432-lr10x15

Dag 4 - Aan boord van de Golden Eagle

Terwijl de trein zijn weg zoekt naar het noorden door het steeds veranderende winterse landschap heeft u vandaag de tijd om te ontspannen. De dag begint met een uitgebreid ontbijt. In de middag wordt u door de meereizende ‘astronoom’ uitgenodigd in de stijlvolle bar van de trein voor een heerlijke afternoon tea met vers gebakken Russisch gebak. De astronoom geeft tijdens de tea een uitgebreide lezing over de Aurora Borealis (Noorderlicht).

Vandaag passeert u tevens de poolcirkel.

Bar Lounge Car (3)

Dag 5 - Kirkenes, op zoek naar het Noorderlicht

Op het Russische grensstation, bij de plaats Nikel, verlaat u de trein voor 2 nachten. Uw bagage blijft in de trein en voor de komende 2 nachten dient u een weekendtas te pakken. Per touringcar passeert u de grens met Noorwegen en na ca. 90 minuten rijden arriveert u bij het hotel in Kirkenes. U verblijft twee nachten in het Thon Hotel (of vergelijkbaar).

U bezoekt o.a. het magische Snow Hotel, gelegen 15 km buiten Kirkenes.
In het Snow Hotel wordt u ontvangen met een welkomstcocktail in de snow bar en bezoekt u het hotel waar zich prachtige ijssculpturen en sneeuwschilderingen van lokale kunstenaars bevinden. Na een traditioneel diner waarbij ook ‘’rendier hot dog’’ op het menu staat, gaat u op zoek naar het Noorderlicht. De nachtelijke hemel komt tot leven, wanneer de astronoom u bij de hand neemt en vertelt wat er allemaal te zien is. Een absoluut hoogtepunt van uw reis!

Optionele activiteiten in Kirkenes: een sneeuwscooter tour (2 uur), een tocht per hondenslede of een wandeling met speciale sneeuwschoenen door de diepe sneeuw (2 uur). Deze activiteiten hebben een beperkt aantal plaatsen en dienen op moment van het boeken van de reis te worden aangevraagd/geboekt. Prijzen op aanvraag.

C - Kirkenes Snow Hotel (7)

Dag 6 - Kirkenes, King Crab Fishing Adventure

Deze ochtend maakt u kennis met de bijzondere King Crab Fishing Adventure! De excursie begint met een tocht per slee die voortgetrokken wordt door een sneeuwscooter over de bevroren fjorden. Warme kleding en helm zijn voor u beschikbaar. Uw gids laat u zien hoe door een gat in het ijs de gigantische Arctic King Crab gevangen wordt. Deze kan een spanwijdte bereiken van 2 meter en heeft een gewicht tot maar liefst 15 kg! Vervolgens gaat u naar de dichtbijzijnde Fisherman's Lodge, waar u bij een behaaglijk vuurtje kan genieten van een King Crab Maaltijd. De zojuist gevangen krab wordt voor u bereid en gekookt.

In de middag keert u terug naar het Snow Hotel, waar u de rendieren bewondert. Tevens brengt u een bezoek aan de grootste husky farm in Oostelijk Finnmark. Een wandeling door het dorpje van Kirkenes is natuurlijk ook mogelijk.

Bent u avontuurlijk aangelegd, niet bang voor een koele nacht en in voor een echte Arcitc ervaring, overnacht dan in het Snow Hotel (tegen een meerprijs). Er heerst hier een constante temperatuur van -5 graden. U slaapt in een speciale thermische slaapzak. De douche, toiletten en Scandinavische sauna bevinden zich in het aangrenzende gebouw. Boek op tijd, want er is maar een beperkte beschikbaarheid.

C - Kirkenes Snow Hotel (8)

Dag 7 - Aan boord richting Moermansk

Vandaag steekt u de grens met Rusland over om in de grensplaats Nikel weer aan boord te gaan van de Golden Eagle. De trein rijdt richting het zuiden. Geniet en ontspan van het steeds veranderende winterlandschap dat aan uw raam voorbijtrekt, maak een praatje met de medepassagiers of luister naar een lezing van de astroloog. De afternoon tea wordt geserveerd in het barrijtuig.

12342824_10206902391611211_5847020138431692344_n (00000002)

Dag 8 - Moermansk

De Golden Eagle rijdt door naar Moermansk, gelegen op 193 km ten noorden van de Poolcirkel en halverwege Moskou en de Noordpool. Moermansk is de belangrijkste stad op het schiereiland Kola en was ooit een kleine nederzetting en Arctic handelspost. In 1916, onder druk van de Engelsen, werd Moermansk opgericht en groeide uit tot een belangrijke havenstad. Dankzij de invloed van de warme Golfstroom is de haven het gehele jaar ijsvrij. De stad is tevens de thuishaven van de Russische nucleair aangedreven ijsbrekers. In Moermansk bezoekt dan ook het Nucleaire IJsbreker Museumschip.

Dag 9 - Petrozavodsk

Petrozavodsk strekt zich uit langs de westelijke oever van het Onega meer, het op één na grootste meer van Europa. Deze plaats wordt gezien als het belangrijkste culturele en industriële centrum van het Noord-Westen van Rusland en is tevens de hoofdstad van de Republiek Karelië. Tijdens de stadstour leert u de stad beter kennen.

December reis:
Vervolgens bent u uitgenodigd om Sochelnik (de Russische Kerstavond) te vieren. Geniet van een Karelian Folk Performance en zet de festiviteiten voort met een traditionele Russisch Kerstavond Maaltijd, de zogenoemde Holy Supper.

_AEX5923-lr10x15 - Petrozavosk

Dag 10 - Moskou

In de ochtend komt u aan op het Kazanskiy treinstation van Moskou. Hier neemt u afscheid van de trein en wordt u naar het centraal gelegen 5-sterren Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig) gebracht waar u 2 nachten verblijft. De rest van de dag staat in het teken van een stadsexcursie. Zo bezoekt u o.a. het Rode Plein, de Basilius kathedraal met zijn karakteristieke uivormige torens en het wereldberoemde GUM Winkelcentrum. Verder staat het Kremlin, het spirituele, historische en politieke hart van Moskou op het programma. Hier bezoekt u onder andere de beroemde Arsenaalkamer, waar de schatten van de Tsaren zich bevinden.

15. Moscow TSX Feb 2010 (1) Noorderlicht

Dag 11 - Vladimir - Suzdal

Vandaag reist u per reguliere trein naar het historische Vladimir, gesticht in 990 en één van de oudste steden van Rusland. De stad staat tevens op de UNESCO-werelderfgoedlijst. U bezoekt de prachtige kathedraal Uspensky, waar verschillende tsaren werden gekroond. Later op de dag bezoekt u Suzdal, een prachtig bewaard gebleven ommuurde stad daterend uit 1024. Hier geniet u van een betoverend kooroptreden in het St Euthymius-klooster, gevolgd door een arrensledetocht door Suzdal.

Suzdal

Dag 14 - Moskou - Amsterdam

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.

MOSCOW
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (5)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, in de volgende hotels of gelijkwaardig. 

Hotel Four Seasons, St Petersburg 5*****
Het prachtige Four Seasons Hotel Lion Palace ligt in het hart van van Sint-Petersburg, op slechts 600 meter van de wereldberoemde Hermitage en 400 meter van de levendige Nevsky Prospekt. Het hotel beschikt over luxe interieurs in de stijl van het Russiche Rijk en verschillende exclusieve gastronomische restaurants. Alle elegante kamers zijn van alle moderne gemakken voorzien tot aan een flatscreen tv in de badkamer waar u de beschikking heeft over een ligbad en een tropische inloopdouche. Er is gratis WiFi beschikbaar in het gehele hotel.

Thon Hotel Kirkenes****
Het Thon Hotel ligt aan de kade in het centrum van de stad Kirkenes. De meeste van de 143 modern ingerichte kamers bieden uitzicht op het fjord. Elke kamer heeft een televisie, gratis WiFi, een minibar en een eigen badkamer met douche. In het restaurant worden heerlijke seizoensgebonden maaltijden geserveerd. Verder beschikt het hotel over een gezellige bar.

Hotel Four Seasons, Moskou 5*****
Het 5-sterren Four Seasons ligt in het centrum van Moskou, op loopafstand van het wereldberoemde Rode Plein, het Kremlin en het Bolshoi Theater. Het hotel is gevestigd in een historisch landmark en beschikt over een stijlvol interieur. Het hotel heeft tevens een zwembad en Wellness centrum. Alle kamers zijn elegant ingericht en voorzien van airco, flatscreen-tv, Nespresso apparaat en een i-Pad.

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgen van de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Verleng uw reis
Indien gewenst kunt u de reis verlengen met extra nachten in St. Petersburg en/of Moskou. We brengen graag een offerte voor u uit!

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse reis Arctic Explorer: St. Petersburg - Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in Silver Class
december
Op aanvraag
Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in Gold Class
december
Op aanvraag
Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in een Imperial Suite
29 december
Op aanvraag

Vertrek 1 februari - St. Petersburg - Moskou: 
Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 5.800,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 9.500,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 23.600,-

Vertrek 29 december - Moskou - St. Petersburg
Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 7.000,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 11.300,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 28.000,-

 

 • 6 hotel overnachtingen in luxe 5 of 4 sterren hotels in Moskou, St. Petersburg en Kirkenes
 • 5 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • Alle maaltijden met wijnen en andere dranken aan boord van de Golden Eagle tenzij anders vermeld
 • Welkomst en afscheidsdiner aan het begin en einde van de reis
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen en begeleiding van de meereizende astronoom
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van een arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. Op enkele plaatsen kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 

 • Vluchten Amsterdam - St. Petersburg en Moskou - Amsterdam of v.v. in economy class of business class inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig en wasserij aan boord
 • Visumkosten
 • Reisverzekering (een reisverzekering met werelddekking voor Rusland is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
12-daagse reis Arctic Explorer: St. Petersburg - Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in Silver Class
december
Op aanvraag
Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in Gold Class
december
Op aanvraag
Vertrekdatum - Moskou - St. Petersburg
Prijs per persoon in een Imperial Suite
29 december
Op aanvraag
Toeslagen

Vertrek 1 februari - St. Petersburg - Moskou: 
Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 5.800,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 9.500,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 23.600,-

Vertrek 29 december - Moskou - St. Petersburg
Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 7.000,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 11.300,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 28.000,-

 

Inbegrepen
 • 6 hotel overnachtingen in luxe 5 of 4 sterren hotels in Moskou, St. Petersburg en Kirkenes
 • 5 nachten aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express
 • Alle maaltijden met wijnen en andere dranken aan boord van de Golden Eagle tenzij anders vermeld
 • Welkomst en afscheidsdiner aan het begin en einde van de reis
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen en begeleiding van de meereizende astronoom
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van een arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. Op enkele plaatsen kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 

Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - St. Petersburg en Moskou - Amsterdam of v.v. in economy class of business class inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig en wasserij aan boord
 • Visumkosten
 • Reisverzekering (een reisverzekering met werelddekking voor Rusland is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door Europa aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen